Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a mostanában...

Mi a véleményetek a mostanában divatos csövessapiról?

Figyelt kérdés
Sok mindenkin látok, de szerintem borzalmas. Tök ufó fejet csinál. Ha valaki szép, akkor hülyén néz ki benne, ha ronda, akkor még hülyébben. Kb olyan szinten van, mint az a ronda UGG csizma:S
2010. jan. 10. 17:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem mind a kettő borzalmas.Sok ilyen csajt láttam már ilyen sapkába,de olyat még nem láttam akin jól állt volna.
2010. jan. 10. 19:51
 12/21 A kérdező kommentje:
Hát ez az! Előnytelen, mégis olyan sokan hordják. Fel nem foghatom, hogy gondolhatja valaki azt, hogy jó. Télen meg még csak-csak oké, melegíti a fejet meg minden, de egy csomó mindenkin láttam ősszel is, amikor még egyáltalán nem volt hideg!
2010. jan. 10. 20:19
 13/21 anonim ***** válasza:
62%

Ne haragudjatok nem bírtam tovább olvasni a kommenteket. Amikor a 12 éves csaj leírta, hogy ő ilyet hord mert extrém vagy egyéni már nem tudom milyen szót használt és mert ő ezzel akar kitűnni a tömegből... kiverte nálam a biztosítékot rendesen.

Ez tiszta tömegcucc, minden csaj ilyet hord!!!!!! Rengetegen.

Köszönöm a képeket, most már tudom milyen is pontosan. Nem tudtam, hogy annak ez a neve.

Hát szerintem szörnyű mindkettő. Az a sapka mintha túl nagy lenne, vagy mintha rosszul lenne megcsinálva nem is tudom. A csizma még elmegy, de én az életben nem venném fel.

Szerintem valami förtelmesek ezek a darabok, ilyenkor nem tudom hol vannak a jó ízlésű emberek :DDD de nem zavar, rajtam úgyse lesz ilyen soha :PP

2010. jan. 10. 21:00
 14/21 anonim ***** válasza:
77%

Ja és milyen igaz! Szerintem is úgymegy ez, hogy egy sztár felveszi és utána az lesz a menő és boldog-boldogtalan magára aggatja. Nem számít, hogy ronda és hogy a híres ember is így gondolja, csak fel kell vennie vagy fizetnek neki érte. És a sok buta meg megy a divathullám után. Bár ez nem is igazi divat, mert a divat nem erről szól. Ez valami szintalatti őrület.

Kicsit off, de azt bírom amikor pl volt ez a latexőrület is, vagy az az ülepes nadrág meg az az aladdinos. Szerintem mind ocsmány de mindegy. Na szóval és bármelyik magazint megvettem ajánlatunk nappali viseletként: latexnadrág. ajánlatunk esti viseletre: latexnadrág. Randiruha tippünk: latexnaci. stb.

Meg volt ez a glamour, nem glamour dolog. Voltak képek és amelyik szerintük jó az öltözék, az glamour. Ami szerintük nem oké az nem. Na és érdekes módon ilyenkor minden ilyen éppen felkapott ruha volt a sztár. Vagyis azok voltak istenítve. Visszanéztem több hónappal azelőtti újságot abban meg a nem-nél szerepelt, hogy szerintük is ocsmány.

Később persze már nem volt az, amikor divat lett. pff.

Na meg amikor adott egy film. Éppen a mozikban megy, mindet azzal reklámoznak stb-stb. hatalmas felhajtás.

Az újságokban adnak tippeket és mutogatnak ezer színésznőt, hogy ki milyen jól öltözik és ezt kövessük mi is. Érdekes módon szezonálisan mind ugyanabban a filmben szerepel. Érdekes, hogy csak az a szép és jól öltözött aki az adott filmhez kötődik.

Ez tette be nálam a kaput, ekkor fogadtam meg, hogy nem költök pénzt többet ilyenekre. Eladják magukat, értelmetlen az egész. Amolyan van vezet, világtalant dolog. Én többé nem leszek olyan birka, hogy megvegyem ezeket a szennylapokat. Én is el tudom dönteni mi a szép, meg szerintem más is eltudná ha használná az agyát...

2010. jan. 10. 21:10
 15/21 anonim ***** válasza:
70%

Bocsi, az nem glamour nem glamour, hanem abban az újságban a tedd, ne tedd azt hiszem. lényegtelen

a végén pedig nem van, hanem vak. Elírtam.

na helló :)

2010. jan. 10. 21:12
 16/21 anonim ***** válasza:
70%

Én vagyok aki majd tervezni fog egy nagyon ronda és nagyon drága cuccot :D

Nézd utolsó!! Ugg nagyon rondán:

[link]

2010. jan. 10. 21:14
 17/21 anonim ***** válasza:
52%

Ez a kép mégjobb:

[link]

[link]

UTÁLOM UTÁLOM UTÁLOM!!!! Ez kb. olyan mint az a crocs papucs.... áááááá undorító!!!

2010. jan. 10. 21:16
 18/21 A kérdező kommentje:

Hmm... további fincsa példányok:D

Jó, hogy nem én vagyok az egyetlen, akik szerint ezek a holmik elég randák. Amúgy ezekben tényleg semmi egyedi(?), vagy extrém(?) nincs. Aki ezekre a vackokra használja ezt a 2 szót, nincs tisztában annak jelentésével.

Nah igen, a harmadik nagy szerelmem, a crocs papucs. De azért a magassarkú (!!) gumicsizma se semmi, amit egyik nap láttam egy kirakatban.

2010. jan. 10. 21:27
 19/21 anonim ***** válasza:
53%

[link] Hát én ezt (le se merem írni!) de felvenném. Este... Itthonra... havat söpörni! :DDD Jó meleg lehet. De amúgy semmi extra nincs rajta és ormótlan, ronda! Ezt hordani, hát... kizárt.

21:16 Az ott középen Eva Longoria? Úristen én szerelmes vagyok abba a nőbe, imádom! És most megláttam ebben a sza.rban. Hát egy világ omlott össze bennem, nem kell mondanom :DDDD

A crocs papucsokat én szeretem, utcára semmi pénzért nem venném fel, de itthon simán kimennék némelyikben az udvarra ( hatalmas a növényzet... mondjuk ki, gaz! nem lát senki). De az kiveri nálam a biztosítékot, amikor valaki zoknival vesz fel!!!! Múltkor olvastam egy újságban, hogy már nem ciki és a sztárok is zoknival veszik fel.

De az, hogy vannak kis rátehető mintácskák amivel dekorálhatod szerintem ocsmány. Pofám leszakad :D

Magassarkú gumicsizma? Ez túlmutat a képzeletem határain vagymi... :D

Nekem nagyon "tetszettek" azok a csizmák is,k amik egy időben úgy fel voltak kapva és 10ből 9 lányon az volt. Kb mint ezek az uglyk akarom mondani ugg-ok. :D na de ez szőrös volt és az oldalán két hatalmas dobókocka szerű dolog lógott. Valami iszonyat volt.

Itt volt egy amerikai haverom, a városban meglátta egy csajon és ezt kérdezte: ez a jégkorszak? :DDD

2010. jan. 11. 02:53
 20/21 anonim ***** válasza:
76%
Valaki tudja ezeket viselni valaki nem, de nem mondom, hogy rosszak nekem mindkettő bejön ha az illetőhöz illik. De szerintem ha elöször lett volna ugg csizma akk azt szeretnétek emezeket meg utálnátok meg cinkelnétek hiába mondjátok hogy azért hordanak ugg-t mert asztárok is, mert ti is csak azért hordtok ilyen olyan csizmát mert valaki eltalálta.... Manapság már SENKI SEM EGYEDI! Ennyi
2010. jan. 11. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!