Mi a véleményetek a mostanában nagyon divatos, latex hatású cicanadrágokról?
Figyelt kérdés
Én szeretem:) Van van 4 féle szinben és mintájúban:P2010. jan. 13. 18:59
1/25 anonim válasza:
ha olyan felsőt vesz hozzá egy lány ami leér legalább a feneke aljáig akkor nagyon tetszenek. De aki normál derékig érő felsővel hordja, úgy szerintem eléggé nevetséges mert kábé olyan mintha sima harisnyában kimenne az utcára ugy hogy nem vesz rá semmit.
2/25 anonim válasza:
Nekem is tetszik szerintem dögös is! Persze a karcsúbb lányokon!Én nem találok magamnak normális farmert néztem már nagyon drágát és olcsóbbat is de hiába mindbe lapos a fenekem , a cicagatyába viszont kerek ezért már többször van rajtam mint a farmer!
3/25 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak is szigorúan hosszított felsővel!! Amúgy én nem vagyok valami nádszálvékony, nekem mégis joláll egy jó magassarkú cipövel:):):):):)
2010. jan. 13. 19:13
4/25 anonim válasza:
Igen, csak valami világosabb, semmiképpen sem latex anyagú hosszított felsővel, magassarkúval.
Kicsit off, de az első hsz-hez kapcsolódik: egyik nap láttam egy kb 17 éves "suli menő csaja" leányzót: fehér bumszli cipő, rózsaszín bőrdzseki és hozzá egy leopárdmintás cicanaci...persze rövid felsővel! Nem volt valami csinos...
5/25 anonim válasza:
Nekem van,eddig csak egyszer volt rajtam,mert utcára nem merem felvenni,de amúgy tetszik:D
6/25 A kérdező kommentje:
Pedig simán felveheted;)
2010. jan. 13. 20:46
7/25 anonim válasza:
Nekem a cicanadrág alapból nem tetszik, valahogy nem tudom hova rakni, mert se nem harisnya, se nem nadrág. Nem próbáltam még ilyet, de nem is tervezem, amúgy is borzalmasan állna:D
8/25 anonim válasza:
Én még soha életemben nem láttam senkit olyat, pedig járok plázákba. Fel is próbáltam egyet, rövid felsővel tényleg eléggé útszéli k..ás, de tunikával és csizmával alkalmakra jó lehet.
9/25 anonim válasza:
Izléstelen, és gusztustalan. Főleg, ha nem tudják viselni,és a többség nem tudja. (Félreértés ne essék, nem vagyok én sem egy szürke kisegér, sőt.. de az ilyen és ehhez hasonló ruhákról megvan a véleményem). Akinek bejön, hordja...
10/25 anonim válasza:
Nekem van egy nagyon sötét lila, nagyon szép.
Nem vagyok kimondottan vékony, de tetszik. Csak harisnyaként hordom, vagyis jóóóó hosszú felsővel, minirucival, magassarkúval.
Nekem másokon is csak ebben a verzióban tetszik, rövid felsővel ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!