Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a mostanában...

Mi a véleményetek a mostanában nagyon divatos, latex hatású cicanadrágokról?

Figyelt kérdés
Én szeretem:) Van van 4 féle szinben és mintájúban:P
2010. jan. 13. 18:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
51%

Nekem nem tetszik, és rajtam baromi rosszul áll:s

de vannak lányok akiken tényleg nagyon jól mutat szval úgy bajom nincsen vele:D

2010. jan. 20. 21:44
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Sokan írták, hogy csak hosszú felsővel jó és röviddel ciki vagy k*rvás. Hát lehet hogy k*rvás, de én röviddel hordom. Nagyon szép hasam van és mikor jobb az idő kicsit meg is mutatom. Persze nem télen, mert minden létező lyuk befagyna rajtam. Hülyeség, hogy nem lehet rövidebb felsővel felvenni. Csak jól kell választani. Utánam nagyon sok pasi megfordul így is. Akár a k*rvát látják bennem akár nem.
2010. jan. 21. 00:06
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Neked az jó, ha a k**vát látják benned az utánad forduló pasik?? :)

A saspóló amúgy is cikis, legginsel viselve meg Aerobik óra fílinges.

De te tudod.

2010. jan. 21. 08:16
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon szép hasam van és mikor jobb az idő kicsit meg is mutatom. "

úristen.. ez nagyon gááz vagy :D xD

latex naci haskidobós felsővel??? O.o na ne máár. tiszta nevetséges lehetsz... jó hogy meg fordulnak utánad a pasik ha ilyen hülyén nézel ki...

17L

2010. jan. 21. 09:45
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
00:06-nak! Ne törődj a kritikákkal, szentem jó a latex naci haskidobós polóval, csak a hülyék nem bírnak jó szerkót összeállítani belőle!!!
2010. jan. 21. 15:47
 16/25 anonim ***** válasza:
90%
Azok a felsők amiből kivan az egész hasad( és nem az ami a köldök alá ér) azok alapból gázak, már ezer éve kimentek a divatból..A latex naci meg tényleg csak hosszú felsővel néz ki jól.
2010. jan. 21. 17:52
 17/25 A kérdező kommentje:
énis a hosszu felsőkre szaavzok!:) Szerintem is közönséges ha rövid felsővel hordod hát jó vagy ha igy akarod mutogatni a széép hasad:D
2010. jan. 21. 18:26
 18/25 anonim ***** válasza:

[link]

nem értem mi az ilyennel a bajotok aki nem tud öltözködni az mér kritizálja az olyat aki k×va jól tud!

Végülis ízlések és pofonok

De akkor is mi az h k×vás ennyi erővel a a kivágott felső vagy maga a cicagatya is k×vás lehetne mert állíatira hozzásimul a testhez ami igen is szexis

2010. jan. 23. 10:38
 19/25 anonim ***** válasza:

[link]

Ennyi más hozzzáfűzésem nincs

2010. jan. 23. 10:39
 20/25 anonim ***** válasza:

[link]

Sztem sulioba hosszabb sportosabb fölsővel buliba v hétvégén meg röviddel is állati

2010. jan. 23. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!