Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a fiúkon...

Mi a véleményetek a fiúkon fehér keretes napszemüvegről? Divatos vagy gáz?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem tud jól kinézni, de nagyon függ attól, hogy milyen arcformája van annak a srácnak

kapásból amúgy azt mondanám, hogy gáz :/

2011. ápr. 2. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:
nem tudom, igazabol lehet h valakinek illik, de a multkor lattam egy pasit a buszon feher szemuveggel, de elso benyomasra b*zisan nezett ki..
2011. ápr. 2. 19:34
 3/4 TWIO ***** válasza:

Valószínűleg egyéne válogatja, jól áll-e.

Ha te lennél az a fiú, aki fehér szemüvegen gondolkodik, azt mondanám, bátran viseld, ha ez tesz boldoggá, és nem félsz azoktól, akik elég elvetemültek, hogy beszóljanak.

Ha olyan ember lennél, aki fehérkeretes szemüvegű fiút látott, és ez bármilyen negatív érzést is szült benne, azt mondanám, próbáld meg elfogadni, hogy neki ez tetszik, és szeretni, tisztelni az egyediségét. Neki sokat jelent :).

2011. ápr. 2. 19:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz.Olyan kis homáros.
2011. ápr. 4. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!