Tényleg "gáz" vagyok, mert nem tudok minden nap más ruhába öltözni?
Hát ez a mai világ szégyene és nem tudsz ellene mit tenni. Emlékszem általános iskolában én is mindig úgy jártam hogy két napig ugyanabban a ruhában és aztán váltottam. Nem cikiztek miatta, de a gazdag kölkök dicsekedtek a márkás cucaikkal és egyszer anyám turkálóban (akkor még így hívták) talált egy eredeti adidas pulcsit nekem és mikor abban mentem suliba nagyon megalázó volt mert odajöttek és megnézték a cimkéjét hogy igazi-e. Na mindegy. Nem mondanám hogy többre vitték nálam, sőt. És mostmár megtehetném hogy márkás dolgokat vegyek, de nem fizetek ki 6000-t egy pólóért mert rá van írva hogy nike vagy adidas.
Próbálj meg beszélni apuddal hogy miért nem vesz neked ruhát, meg akkor legalább engedjen el nyárimunkába hogy legyen pénzed. Értesd meg vele hogy enm akarsz drága holmikat venni, csak kéne pár ruha. Használtruha üzletekben is találni már tök jó dolgokat, a minap én is 500 Ft-ért vettem egy alkalmibb nyári felsőtt, olyan mintha új lenne, tuti nem sokat használták. Ki lehet fogni jó dolgokat. Meg vannak leértékelések is, ott is lehet jókat találni olcsón. Szóval szerintem beszélj vele és úgy vásárolj hogy olyan gatyót és szoknyát ami színben sok dologhoz megy, ebből csak párat, és inkább felsőből legyen több, így tudod variálni őket.
Ez nagyon szomorú.
Hol laksz? A vöröskereszt is osztogat ruhákat, és mi is szanálunk egy csomószor..
El tudom képzelni, h emiatt kiközösítenek.
Apudnak azt is megmondhatnád, hogy higénikus szempontokból se a legjobb... sőt, ez egyenes borzalmas!
Mondd meg neki, h vagy már olyan idős, h elmenj diákmunkára. Az szerintem segítene neked.
Ha nem kamu a kérdésed, és budapesti vagy, írhatnál privibe, tényleg sokszor szanálunk, és nem is rossz cuccokat, sőt :S
Nagyon rossz lehet neked, nagyon sajnálom! De tényleg írj privibe, ha esetleg....
Héhh, tényleg, hol lax? ÉN is 16 vagyok, nekem sincs pénzem ilyesmire. Sőt, duci is vagyok, így nehezebb. Turkálóba járok ruháért, párszáz forintért válogatok állandóan. És hidd el, nem kell drága, minőségi márkaboltba menni. A turkálóba is találni márkát. Én mostanában állandóan Miss Etam-ba botlok bele, meg Essence-be meg ilyesmibe. a múltkor 515 Ft-ból vettem 3 szoknyát, 5-6 felsőt... Szóval... Ez itt van Kazincbarcikán, Használtruha Áruház, Numerós, és minden nap más a kilónkénti ár, Szobat fele csökkenve. Egy csomóan járnak oda, a vékony csajok közül meg egyenesen bombanők is, akik onnan öltözködnek! A hozott felsőkből például találtam két egyformát, azt is elhoztam :)
Zaphira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!