Ballagásra milyen ruhába kell menni? Kikel öltözni oda szóval ünneplőbe kell menni vagy csak csinos ruhába?
Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 00:00
1/10 anonim válasza:
én fekete ceruza szoknyába mentem fekete magassarkú és egy fehér ing :) elég jól nézett ki sztem :)
De sztem simán mehetsz csinosabb ruhába bnőim is abba voltak
2/10 A kérdező kommentje:
az gáz lenne ha fehér farmer nadrágban és egy lila gepárd mintás topba mennék amiből kinn van a vállam?
2011. jún. 12. 00:04
3/10 A kérdező kommentje:
barátnőm ballagására megyek*
2011. jún. 12. 00:05
4/10 anonim válasza:
Nem gáz, csinálj/csináltass hozzá valami elegáns frizurát.
5/10 anonim válasza:
nem dehogyis a fehér gatya nagyon jó ötlet a gepárd minta alapból nem tetszik de sztem biztos jó lesz :) csak vegyél hozzá magassarkút:)
6/10 A kérdező kommentje:
köszi így lesz akkor :D
2011. jún. 12. 11:39
8/10 gráner andrás válasza:
Ballagásra azért öltözünk ünnepélyesen mert az egy korszak lezárása, valamint, tiszteletadás az eltelt időnek, és tiszteletadás azoknak akik elballagnak. A ballagók meg ünneplik magát a ceremóniát, így tiszteli egyik ember a másikat. Mint például a néző a színészt amikor elmegy színházba. A tiszteletadás és az ünnepélyesség csak formaság gondolják sokan, csak amikor velük tesznek tiszteletlenséget teljesen fel vannak háborodva. "CSAK ANNYI ROSSZAT MÁSNAK? AMENNYI ROSSZAT MI MAGUNK IS ELFOGADUNK MÁSOKTÓL". A tiszteletlenség /bunkóság/ a tiszteletlenség értelmi szintje a tiszteletlennek. Vannak íratlan szabályok amit illik betartani, csupán azért mert így adjuk meg másoknak a tiszteletet és a megbecsülést. üdv: TENGERPICI
9/10 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Illik megadni a tiszteletet!
Szóval: fehér blúz; fekete, térdig érő(esetleg kevéssel térd fölött végződő)szoknya és magassarkú!!
10/10 A kérdező kommentje:
loooooooool xD
2011. júl. 9. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!