Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rendelnétek menyasszonyi...

Rendelnétek menyasszonyi ruhát ebay-ről?

Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett néhány menyasszonyi ruha, de nem vagyok benne biztos, hogy ilyen árban tényleg ilyen szép is. Sok használt ruha is drágább, mint ezek. 120-140 USD között alakulnak. Mit tanácsoltok?

2013. jún. 16. 16:46
1 2
 11/13 pinkpancser ***** válasza:
Ha a legolcsóbbat veszed akkor tényleg nem. De ha nem a piacon veszed, hanem rendes szalonban akkor jó minőséget kapsz és jóval olcsóbban. Persze dunántúlról már nem biztos, hogy megérné, de nekem 150km kocsikázást megér egy nagybevásárlásnál.
2013. jún. 19. 16:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Kijelentettem,hogy jó minöségü...igy van,én tudom hogy milyen ruhát vettem,30ezer ft-ért vásároltam amit valljunk be nevetséges ár érte még akkor is ha utánzat!Szalonban hasonló ruhát 100.000ft-ért tudtam volna kölcsönözni..

Ahol a menyecske ruhámat béreltem (szalonban)az eladó a szerintetek bóvli,gagyi,szar ruhámat megvásárolja az esküvöm után.Honnan tudjátok hogy szar a ruha ha nincs tapasztalatotok?!Én értem hogy mindenki segiteni akar a kérdezönek,de azért nem kell megkérdöjelezni olyan véleményét aki tudja milyen egy interneten vásárolt ruha.

Nem akarok vitatkozni mert nem ezért vagyunk,de ez már tényleg sok.Nyilván ez saját tapasztalat..de én teljes mértékben megvagyok elégedve a ruhámmal!Ha szar ruhát kaptam volna nem ajánlom az oldalt!

2013. jún. 19. 18:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Én értek hozzá, ezért is mondtam, hogy nem érdemes onnan vásárolni.

Te hozzáértővé válsz attól, hogy 1x rendeltél?

Nekem a szakmám ruhákkal kapcsolatos, hidd el, képben vagyok - utálnak is érte sokan az esküvői ruhás kérdéseknél, de mindegy.

Nem fogom megnyugtatni a lelked azzal, hogy jó ha egyszer nem az. Köztudott, hogy az ilyen oldalak gyenge minőségű poliészter anyagokból dolgoznak, bóvli varrással és díszítéssel.

Igen, rengeteg magyar szalonban is rossz minőségű ruhák vannak, sőt, az a többség. Én esküvői ruha tekintetében szinte csak az exkluzív és tervezői szalonokat tudom ajánlani, mert nagyon sok sajnos a kontármunka.

Egész nyugodtan bebeszélheted magadnak, hogy te jó minőségű és szép ruhát kaptál 30.000-ért, de ez csak önámítás. "Elmegy" kategóriásat esetleg, de az a maximum.

2013. jún. 19. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!