Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen menyasszonyi ruha...

Milyen menyasszonyi ruha illene hozzám?

Figyelt kérdés
Lassan tervezgetjük párommal az esküvőt. Nem tudom eldönteni, milyen ruha illene hozzám. Rövid fazonra gondoltam, mivel 165 cm és 60 kg vagyok, kissé nagyobb vállakkal, vastagabb lábakkal, mert sokáig jártam konditerembe :/ Szerintetek? Köszönöm a HASZNOS tippeket! :)

2013. ápr. 15. 13:07
 1/10 ivilicious ***** válasza:
2013. ápr. 15. 13:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Elől rövid hátul hosszú? Nem nagyon tetszik a fazon... De szerinted ez ideális lenne?
2013. ápr. 15. 13:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Alacsony és vastagabb- izmosabb lábhoz a rövid menyasszonyi ruha nem lesz fura?

Egyébként ilyesmire gondolsz?

[link]

2013. ápr. 15. 13:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Már látom hogy írtad, hogy a hátul hosszú fazon nem tetszik...
2013. ápr. 15. 13:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem is igazán az, hogy nem tetszik, csak nem gondolkodtam még rajta. De mivel csak 165 cm vagyok ezért gondoltam rövid ruhára, magassarkúban. Elvileg hosszabbítja a lábakat.
2013. ápr. 15. 13:25
 6/10 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 15. 13:26
 7/10 ivilicious ***** válasza:

szerintem jó lenne, sztem a teljesen rövid kicsit ízléstelen esküvőre. bár vn 1-2 ,ami lehet jó lenne,ha mindenképpen rövidet szeretnél. de az is szempont,h egyszerűbbet, vagy habosabbat szeretnél-e :)

[link]

[link]

meg fontos az is,hogy milyen alkatod van...mekkora cicik,mert szerintem nagyobb mellekkel kényelmetlen lehet a pánt nélküli

2013. ápr. 15. 13:28
 8/10 ivilicious ***** válasza:
én 159 centi vagyok és én tuti vmi sellőfazonút akarok majd,esetleg felsliccelten,vagy a hátul hosszú,elől rövid stílust
2013. ápr. 15. 13:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Az első az gyönyörű. Ilyesmit képzeltem el. de mondjuk piros masnival. :) Nincs nagy mellem. 90 B -s .
2013. ápr. 15. 13:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindenképp pántos ruhát ajánlanék, ha azt írod, hogy szélesebb a vállad és 90B-s a mellbőséged.
2013. ápr. 15. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!