Rendelnétek menyasszonyi ruhát ebay-ről?
Nem!
Mert pl hiába választom ki,hogy milyen méret kellene,meg milyen színű fazonú,lehet teljesen más milyet kapnék,és lehet hónapokkal később!Na meg mi van akkor ha mégsem áll jól?!
Szia!
Ebayről rendeltem már több mindent (felsőt,tunikát,melegitőt,bikinit) egyikkel sem volt probléma!
Viszont én azt javaslom hogy menyasszonyi ruhát ne ebayről rendelj!
A milanoo.com -ot ajánlom...én is onnan rendeltem a ruhámat januárban!Nagyon hamar az igért idöpont elött megkaptam.Nagyon jó minöségü (és olcsó is) a méretet én beirtam ez + költség és tökéletes lett...a hosszán kell csak igazitani 2cm-t!
Na meg van még a tidebuy.com innen a barátnőm rendelt...de itt sok volt a gond a szállitásnál,ezért ajánlom a milanoo-t!Remélem tudtam segiteni:)
Nem rendelnék, mivel az ebay és az alibaba, tidebuy, és hasonló oldalak általában lopott tervezői képekkel hirdetnek olcsó kínai ruhákat méretrevarrással, ami természetesen a végén még véletlenül sem fog hasonlítani az eredetire. Olcsónak olcsó, szarnak is szar.
A valamelyik válaszadó által hirdetett milanoo.com ugyanilyen átverés. Pár vélemény róla:
http://www.youtube.com/watch?v=HKvGMoKsfm8 - itt a hölgyemény történetesen elégedett velük, bár engem érdekelne, hogy miért. Rögtön az első közeli képen láthatjuk, hogy a ruha mellkialakítása elálló és nem is szimmetrikus (figyeljétek meg, hogy a bal oldal jóval csücskösebb). A testközeli képeknél látszik, hogy a ruha, bár méretre készített, nem passzol (hátat fordítós jelenet), ráncolódik, valamint még ilyen rossz minőségű videón is ÁTLÁTSZIK a bélés (ez az a legnagyobb hiba).
Itt van egy-két vélemény még:
Itt ismét elégedettek, holott a rendelt és a kapott ruha láthatóan eltér anyagában, minőségében és kialakításában is (figyeld meg, mennyire eltérő a felsőrész díszítése!):
Az ilyen méretre varrós oldalakkal vigyázni kell, ha az ember nem éri be alsó-középkategóriás dolgokkal, mert 1 a 100-hoz az esélye, hogy normális kinézetű ruhát kap. Pl. az utolsó link ruhája tűrhető, de korántsem az, amit rendeltek. Az első kettő pedig minősíthetetlen.
A 2 kép azért eltérö szerintm,mert a megfelelő abroncsal kell felvenni!
Abroncs nélkül nekem sem ugy állt ahogy a képen ez az egyik :)
A másik az hogy nyilván a modell 1pár kg-val kevesebb,mint a másik képen!
Az én ruhámmal nem volt a probán semmi probléma..kivéve a hossza.Azt kaptam amit vártam!Az ember elmondja a tapasztalatát és ezért kell lepontozni?
hát akkor hajrá...
U.i.: a 0% eléréséhez egyébként legalább 2 negatív kell, úgy, hogy senki nem ad rá pozitívot. Szóval nem egy ember volt.
Egyébként az ukrán ruhák sem sokkal jobbak, mint a kínai, de ez egy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!