Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rendelnétek menyasszonyi...

Rendelnétek menyasszonyi ruhát ebay-ről?

Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett néhány menyasszonyi ruha, de nem vagyok benne biztos, hogy ilyen árban tényleg ilyen szép is. Sok használt ruha is drágább, mint ezek. 120-140 USD között alakulnak. Mit tanácsoltok?

2013. jún. 16. 16:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
semmilyen ruhát nem vennék (rendelnék) felpróbálás nélkül. Menyasszonyit meg aztán végképp nem
2013. jún. 16. 16:59
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem!

Mert pl hiába választom ki,hogy milyen méret kellene,meg milyen színű fazonú,lehet teljesen más milyet kapnék,és lehet hónapokkal később!Na meg mi van akkor ha mégsem áll jól?!

2013. jún. 16. 18:11
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Ebayről rendeltem már több mindent (felsőt,tunikát,melegitőt,bikinit) egyikkel sem volt probléma!

Viszont én azt javaslom hogy menyasszonyi ruhát ne ebayről rendelj!

A milanoo.com -ot ajánlom...én is onnan rendeltem a ruhámat januárban!Nagyon hamar az igért idöpont elött megkaptam.Nagyon jó minöségü (és olcsó is) a méretet én beirtam ez + költség és tökéletes lett...a hosszán kell csak igazitani 2cm-t!

Na meg van még a tidebuy.com innen a barátnőm rendelt...de itt sok volt a gond a szállitásnál,ezért ajánlom a milanoo-t!Remélem tudtam segiteni:)

2013. jún. 17. 11:28
 4/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. :)
2013. jún. 17. 13:49
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem rendelnék, mivel az ebay és az alibaba, tidebuy, és hasonló oldalak általában lopott tervezői képekkel hirdetnek olcsó kínai ruhákat méretrevarrással, ami természetesen a végén még véletlenül sem fog hasonlítani az eredetire. Olcsónak olcsó, szarnak is szar.

A valamelyik válaszadó által hirdetett milanoo.com ugyanilyen átverés. Pár vélemény róla:

http://www.youtube.com/watch?v=HKvGMoKsfm8 - itt a hölgyemény történetesen elégedett velük, bár engem érdekelne, hogy miért. Rögtön az első közeli képen láthatjuk, hogy a ruha mellkialakítása elálló és nem is szimmetrikus (figyeljétek meg, hogy a bal oldal jóval csücskösebb). A testközeli képeknél látszik, hogy a ruha, bár méretre készített, nem passzol (hátat fordítós jelenet), ráncolódik, valamint még ilyen rossz minőségű videón is ÁTLÁTSZIK a bélés (ez az a legnagyobb hiba).

Itt van egy-két vélemény még:

[link]

Itt ismét elégedettek, holott a rendelt és a kapott ruha láthatóan eltér anyagában, minőségében és kialakításában is (figyeld meg, mennyire eltérő a felsőrész díszítése!):

[link]

Az ilyen méretre varrós oldalakkal vigyázni kell, ha az ember nem éri be alsó-középkategóriás dolgokkal, mert 1 a 100-hoz az esélye, hogy normális kinézetű ruhát kap. Pl. az utolsó link ruhája tűrhető, de korántsem az, amit rendeltek. Az első kettő pedig minősíthetetlen.

2013. jún. 17. 14:24
 6/13 pinkpancser ***** válasza:
52%
Nagyon sok cuccot kínából érdemes venni, de az esküvői ruha pont nem ilyen! Azt ukrajnából kell.
2013. jún. 17. 15:19
 7/13 anonim ***** válasza:

A 2 kép azért eltérö szerintm,mert a megfelelő abroncsal kell felvenni!

Abroncs nélkül nekem sem ugy állt ahogy a képen ez az egyik :)

A másik az hogy nyilván a modell 1pár kg-val kevesebb,mint a másik képen!

Az én ruhámmal nem volt a probán semmi probléma..kivéve a hossza.Azt kaptam amit vártam!Az ember elmondja a tapasztalatát és ezért kell lepontozni?

hát akkor hajrá...

2013. jún. 19. 15:30
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Személy szerint azért adtam neked negatívot, mert kijelentetted egy kínai utánzatruhára, hogy nagyon jó minőségű...
2013. jún. 19. 15:42
 9/13 pinkpancser ***** válasza:
A névtelen lepontózóak üzenném, hogy a válasz komoly volt! Magyar árakhoz képest kevesebb mint féláron lehet szalonban vásárolni. Volt olyan ismerős aki olcsóbban vette az ukránoknál a menyasszonyi ruhát, mint itthon a bérlet lett volna...
2013. jún. 19. 16:03
 10/13 anonim ***** válasza:

U.i.: a 0% eléréséhez egyébként legalább 2 negatív kell, úgy, hogy senki nem ad rá pozitívot. Szóval nem egy ember volt.

Egyébként az ukrán ruhák sem sokkal jobbak, mint a kínai, de ez egy dolog.

2013. jún. 19. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!