Hogy talaljam meg a stilusom?
Figyelt kérdés
Hat....igazabol van sajat stilusom csak szeretnek valtozatni de nem tudom jo otlet-e. Eddig sportosan oltoztem mindig csak nem tudom...meguntam :). Nem tudom mit csinaljak sokaig szinte csak feketeben jartam de most, hogy belegondolok nem igazan illik hozzam. 13 eves vagyok de mindenki azt hiszi, hogy 15 vagy 16 mert magas vagyok de igazabol ugy kezelnek mint egy 5 evest... :/ Kicsit lanyosabb szeretnek lenni de kicsit felek, hogy kirohognenek, hogy ez meg annyikra sem illik hozzam vagy hasonlok :( Legyszi segitsetek... :)2013. jún. 3. 20:25
1/5 anonim válasza:
próbáld meg a változtatást, és ha úgy kényelmes, jól érzed magad, akkor lehet az a tiéd. viszont ne kényszerítsd magad bele. és ha úgy érzed hiányzik még valami,akkor gondolj bele , mi...nyugodtan keverd a dolgokat,mert annál kevésbé lesz sablon, és minél inkább egyedibb.
2/5 A kérdező kommentje:
Koszi :D :))
2013. jún. 3. 20:51
3/5 anonim válasza:
Bizonytalan vagy , ne azzal foglalkozz ,hogy kiröhögnének hanem ami tetszik azt bátran vedd fel. Menj el vásárolni valakivel ,aki őszintén megmeri mondani mi az ami jól áll és mi az ami nem. Mik azok a színek amik tetszneke? Milyen nadrágok/felsők tetszenek? Mit szeretnél hordani? Biztos van valami elképzelésed.
4/5 A kérdező kommentje:
hat....ugy igazabol elkepzelesem sincs sok mert nem gondolkoztam tul sokat rajta meg, szeretem a szines ruhakat s az ilyeneket, amugy koszi :)
2013. jún. 4. 19:57
5/5 anonim válasza:
Nekem segítségkép hirtelen ez a cikk jutott eszembe..:) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!