Szerintetek illő ezt felvenni egy esküvőre? (link)
Figyelt kérdés
Ma vettem magamnak egy gyönyörű alkalmi ruhát. Arra gondoltam, nyáron felvehetném egy esküvőre, amin koszorúslány is leszek. Pontosabban a lakodalomba, második ruhaként (az abroncsos után). A gondom az, hogy alapvetően piros a ruha, feketével kiegészítve. Nem tudom, a menyecske mellett ezt mennyire illene, vagy inkább keressek másikat? Szerintetek?
2013. máj. 22. 19:00
11/18 A kérdező kommentje:
Ne már, hogy a melltartópánton akadjatok fenn... ez egy itthoni, gyorsan hamarjában készült kép, nyilván van annyi eszem, hogy nem így venném fel. Hát, nem tudom, egyébként te milyen ruhákat hordasz, de ez nem kínai piacos ruha, hanem egy Hell Bunny (ha nem ismered, keress rá). És igen, alsószoknyával kellene felvenni, tudom jól, csak az nekem nincs. De ha ezt venném fel, szerzek hozzá. Amint meg már írtam szerintem, kicsit át lesz alakítva, mivel én is tudom h mellben kissé eláll. De azért kösz a választ.
2013. máj. 23. 14:26
12/18 anonim válasza:
A hellbunny ilyen műgót meg műrokker cuccokat gyárt tudtommal. Még véletlenül sem alkalmi/kisestélyi ruhákat.
13/18 anonim válasza:
14/18 anonim válasza:
én nem venném fel esküvöre szerintem től sötét és olyan komor állapotot mutat én inkább kéket halvány rózsaszint vennék fel egy esküvőre
amugy meg mindnekinek más az izlése
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó!!! Végre valaki, aki ezt el is fogadja. Én nem hordok halvány színeket... Gyakran feketét, de azt itt nem akarok (legalábbis ami teljesen az), piros sem lehet, bordó lehetne, de az abroncsos is az, és a mai divatosnak hitt ruhák jórészt nem tetszenek.
2013. máj. 23. 17:33
16/18 anonim válasza:
Senkit nem érdekel, hogy neked mik tetszenek, ha ez a ruha ízléstelen, elszabott, túlméretezett és előnytelenül áll!
17/18 A kérdező kommentje:
Örülnék ha még egyszer elolvasnád ugyanis a kiírt kérdést! Az én ízlésem nem volt kérdés. A kérdés úgy szólt, illik-e felvenni a PIROS szín miatt.
2013. máj. 23. 19:11
18/18 anonim válasza:
Nem CSAK a piros szín miatt nem illik, hanem mert RONDA, ÍZLÉSTELEN, KÍNAI HÁLÓING! Tiszteld már meg az eseményt azzal, hogy normálisan és oda illően felöltözöl rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!