Esküvőre mi illik ehhez a cipőhöz? (link)
októberben megyek esküvőre..és nem tudom ehhez a szandálhoz mi megy :/ 16 vagyok..és nem szeretem a szoknyát.meg szerintem hideg is lesz hozzá..ha tudtok valami jó összeállitást hozzá légyszi linkeljetek(:
Első vagyok.
Ha nem szereted a szoknyát és ugye a hideg miatt sem akarsz azt venni,akkor esetleg egy ilyen nadrág( [link] ) valami csinos blúzzal,szép kiegészítőkel jó lenne.
De semmiképpen ne szandállal vedd,sehogy sem jó a szandál,inkább tedd el jövő nyárra:D
Csak kiegészítés:
"Amúgy ehhez majdnem minden talál,akár fekete vagy színes"
Teljesen igaz, de azért gondold át, hogy mennyire lesznek "kötekedős" vagy öltözködésre sokat adó emberek az esküvőn, mert elvileg feketében nem illik esküvőre menni.
Engem nem érdekelne, sőt legtöbb ismerősömet sem, de lehet, hogy te kifogsz egy olyat ahol ezt nézik. :)
Egyéb "tiltott" színek: piros (túl hivalkodó), fehér (menyasszony színe) Szóval az összes normális szín kilőve elvileg :D
Egyébként tényleg minden megy a cipőhöz, valami szép kosztümre szavaznék, de millió ilyen elegáns ruha bolt van, ahol szívesen segítenek választani! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!