Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Esküvőre mi illik ehhez a...

Esküvőre mi illik ehhez a cipőhöz? (link)

Figyelt kérdés

[link]

októberben megyek esküvőre..és nem tudom ehhez a szandálhoz mi megy :/ 16 vagyok..és nem szeretem a szoknyát.meg szerintem hideg is lesz hozzá..ha tudtok valami jó összeállitást hozzá légyszi linkeljetek(:

2010. szept. 9. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak letörni,de októberben kicsit hideg lesz szandálhoz,de lehet hogy jó időt fogsz ki.

Amúgy ehhez majdnem minden talál,akár fekete vagy színes,Pl ezek: [link]

[link]

csak ugye a hideg...:-S

Inkább valami csukottabb cipőt,vagy bokacsizmát tudnék ajánlani.

2010. szept. 9. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Ha nem szereted a szoknyát és ugye a hideg miatt sem akarsz azt venni,akkor esetleg egy ilyen nadrág( [link] ) valami csinos blúzzal,szép kiegészítőkel jó lenne.

De semmiképpen ne szandállal vedd,sehogy sem jó a szandál,inkább tedd el jövő nyárra:D

2010. szept. 9. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak kiegészítés:

"Amúgy ehhez majdnem minden talál,akár fekete vagy színes"

Teljesen igaz, de azért gondold át, hogy mennyire lesznek "kötekedős" vagy öltözködésre sokat adó emberek az esküvőn, mert elvileg feketében nem illik esküvőre menni.

Engem nem érdekelne, sőt legtöbb ismerősömet sem, de lehet, hogy te kifogsz egy olyat ahol ezt nézik. :)

Egyéb "tiltott" színek: piros (túl hivalkodó), fehér (menyasszony színe) Szóval az összes normális szín kilőve elvileg :D

Egyébként tényleg minden megy a cipőhöz, valami szép kosztümre szavaznék, de millió ilyen elegáns ruha bolt van, ahol szívesen segítenek választani! :)

2010. szept. 9. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan felvetheted a cipőt nem fogsz megfagyni! Én is abbavolt most és semmi bajom nemvolt..Mondjuk egyénenként függő.:D De én a helydbe felvenném.:) Hogy mivel? Nemtudok tanácsotadni soryy.:)
2010. szept. 10. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!