Két ruhám van. Melyiket vegyem fel esküvőre? Lent link
Figyelt kérdés
Az első nekem pánt nélküli és szürke, a második pántos van rajta egy vastag lila masni, és nagy kockás az egész, van benne szürke, rózsaszín,lila meg ezüst.Szerintetek melyik illik jobban?Koszi
Http://divat-ruha. Vatera.hu/noi_ruhazat/alkalmi_koktelruha/s_es_meret/exkluziv_fekete_strasszos_flitteres_koktelruha_s_176251983. html [link] Vatera.hu/noi_ruhazat/alkalmi_koktelruha/m_es_mere/atlantikzold_csodas_alkalmi_hagyma_csoruha_s_m_175994531.
2010. júl. 26. 15:34
1/26 anonim válasza:
Légyszi linkeld be újra a két oldalt, és akkor válaszolok rá!
4/26 anonim válasza:
Szerintem az elsőt az nagyon csinos!
5/26 anonim válasza:
Nos...a két ruha közül inkább a 2. az ami esküvőre való.Az 1. inkább buliszerkó!:)
8/26 A kérdező kommentje:
ÉS az nem baj hogy túl sok szín van rajta? Mert am nekem is az tetszik jobban..csak azt mondták hogy az nem esküvőre való..
2010. júl. 26. 15:56
10/26 anonim válasza:
szerintem a második SOKKAL jobb;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!