Két ruhám van. Melyiket vegyem fel esküvőre? Lent link
Figyelt kérdés
Az első nekem pánt nélküli és szürke, a második pántos van rajta egy vastag lila masni, és nagy kockás az egész, van benne szürke, rózsaszín,lila meg ezüst.Szerintetek melyik illik jobban?Koszi
Http://divat-ruha. Vatera.hu/noi_ruhazat/alkalmi_koktelruha/s_es_meret/exkluziv_fekete_strasszos_flitteres_koktelruha_s_176251983. html [link] Vatera.hu/noi_ruhazat/alkalmi_koktelruha/m_es_mere/atlantikzold_csodas_alkalmi_hagyma_csoruha_s_m_175994531.
jajj..most már tényleg nem tudom melyikbe menjek..:D
2010. júl. 26. 16:12
16/26 anonim válasza:
első
2010. júl. 26. 16:13
17/26 anonim válasza:
A második sokkal jobb,én abba mennék akárki akármit mond:D
2010. júl. 26. 16:30
18/26 anonim válasza:
mindkettő szuper!=) de van egy babona, miszerint nem illik esküvőre feketében menni, emiatt a pár házassága rossz lesz, mert ugyebár a fekete a gyász színe. szóval akkor a második!=)
mondjuk ezt a fekete-izét én is meg fogom szegni, pink csőruhában megyek esküvőre, amin fekete öv van, fekete lesz a tatyóm és a szandim is.
2010. júl. 26. 16:31
19/26 anonim válasza:
A masodik az diszkoba valo, (tul olcso kinezetu) nem eskuvore. En az elsot vennem fel. Csinos, elegans, de divatos, de nem tini divatos Bocsi, nem neztem meg, csak feketebe van? Nincs valami 'szinesebb'? Az ilyenfajta, mint a masodik ruhat, ezt a luftbalon ruhat nagyon kevesen tudjak viselni, tobbnek nem all jo, mint amkinek jol all. Egyebkent is kiment a divatbol, hal' Istennek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!