Szerintetek illő ezt felvenni egy esküvőre? (link)
Figyelt kérdés
Ma vettem magamnak egy gyönyörű alkalmi ruhát. Arra gondoltam, nyáron felvehetném egy esküvőre, amin koszorúslány is leszek. Pontosabban a lakodalomba, második ruhaként (az abroncsos után). A gondom az, hogy alapvetően piros a ruha, feketével kiegészítve. Nem tudom, a menyecske mellett ezt mennyire illene, vagy inkább keressek másikat? Szerintetek?
ne haragudj,de ez a ruha szerintem borzalmas. egyébként tudtommal nem ütközik semmilyen szabályba, felveheted.
2013. máj. 22. 19:08
2/18 A kérdező kommentje:
Jó, nem ez volt a kérdés, hogy neked tetszik-e. Én nem majmolom a mai divatot. Csak annyit szeretnék tudni, hogy illik, vagy sem.
2013. máj. 22. 19:12
3/18 A kérdező kommentje:
Egyébként a képen tudom, hogy nem áll jól, nincs rajtam magassarkú, valamint kicsit bő, és be lesz majd véve, de a mintája miatt tettem fel.
2013. máj. 22. 19:13
4/18 anonim válasza:
A menyasszonyt kérdezd!
Ha már vagytok olyan kapcsolatban, hogy a koszorúslánya légy, ezt is megvitathatod vele.
Én nem venném fel, de lehet őt nem zavarja.
2013. máj. 22. 19:40
5/18 anonim válasza:
amint látod, válaszoltam a kérdésedre is, szóval nem tudom mit pattogsz.szia.
2013. máj. 22. 20:20
6/18 anonim válasza:
felveheted persze, én sötétszürke/fekete ruhában voltam tanú nemrég egy esküvőn, csak a koszorúslány ruhákat szokták meghatározni, amit utána veszel fel azt nem. :) szerintem nyugodtan viseld.
2013. máj. 22. 20:40
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. :) Meg fogom kérdezni a menyasszonyt is. Bár hagyományosan, a rokoni kapcsolat miatt leszek koszorúslány, de jó viszonyban vagyunk.
2013. máj. 22. 22:27
8/18 anonim válasza:
Szerintem nem illik ilyen tipusu ruhát hordani esküvőn! Elegánsabbat kellene,és hát azt is be kell látnod,hogy nem áll jól eza ruha(bár ez senkinek se állna jól) továbbá a fekete melltartópánt is kiábrándító...Én a helyedben konszolidáltabb,egyszerűbb ruhát vennék fel,ami szűkebb,nem ilyen bő...ahogy látom nem vagy nagyon vékony,az ilyen ruha plusz 5kilót jelent.Keress olyat ami derékban szűk,esetleg deréknál öv van...stb...
2013. máj. 23. 09:55
9/18 A kérdező kommentje:
Szerintem az eleganciájával nincs baj, csak épp nem a mai kort idézi (inkább az 50-es évek, ha jól tudom). Azért köszi, megfontolom. Még nem döntöttem véglegesen.
2013. máj. 23. 11:54
10/18 anonim válasza:
50-es évek? Te viccelsz? Hol hordtak az '50-es években ilyen lapos szoknyát? Minden alkalmi ruha alsószoknyás, jól kidobott volt.
Egyébként meg ez a ruha nem elegáns egy csöppet sem, inkább kínai piacos. Nekem nem lenne képem felvenni sehova. A mellrésze elálló, elszabott, túl magas, ráadásul mégcsak nemis egyforma. A behúzás a közepén és a derékvágás egyszerűen förtelmes. A szoknya lapos, alaktalan, csak úgy lóg. Ezt még szépen megkoronáztad egy kilógó melltartópánttal is. Úristen.
Egyébként a menyasszonyt kérdezd meg, hogy megjelenhetsz-e benne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!