Mit gondoltok a stílusomról?
Figyelt kérdés
Majdnemhogycsak mindennap gyűjtögetem az "úristenhogynézelkihúúdecinkvagy" beszólogatásokat..De nem értem mi ebben a gáz.. Próbálok vele nem foglalkozni, de nem értem miért szúrja a csőrüket, hogy nem vagyok tucat, és megmerem kockáztatni, hogy egyedien öltözöm. Szerintetek? Nyugodtan leírhatjátok, ha szerintetek gáz, vagy béna a stílusom, de akkor légyszi azt is írjátok le, hogy miért. Köszi.
2013. máj. 19. 23:45
41/49 A kérdező kommentje:
Egyébként meg igazad van.. Tényleg nem így öltözködöm, mivel hideg van és most így nézek ki..xD
2013. nov. 25. 16:21
42/49 anonim válasza:
A 39-es válaszoló vok, küldöm a linket:
44/49 A kérdező kommentje:
Nem ilyen linkre gondoltam, mert ez az ami fent van képfeltöltésen..xD Ne nézz már madárnak, ezt arra adta ki, hogy bemásoltad a kép url-jét a googléba és akkor kiadja, de ezt nyugodtan megcsinálhatod akármelyik képpel, ami fent van neten, még akár a saját facebook profilképeddel is... Nem elég, hogy fake-nek, de még hülyének is megpróbáltál nézni sikertelenül. Gratulálok. :D
2013. nov. 25. 23:15
47/49 anonim válasza:
Nem hiszem hogy felvennék ilyet,nem az én stílusom,de egyébként szerintem jó,nagyon tetszik.
48/49 anonim válasza:
LoooooooooL Én ismerem ezt a csajt. : D osztálytársam volt.. elég sokszor kérdeztük tőle, hogy jelmezbálba készült-e, meg egyéb, furcsa volt a világa, meg igazából azt hittük, hogy nem is érdekli mit mondunk, mert soha nem reagált semmire.. Azóta már megváltozott, de nem néztem volna ki belőle, hogy ide tesz fel kérdést. XD még mindig ilyen érdekes jelenség, de már nem ennyire k*vás. Talán benőtt a feje lágya.. Egyébként még csak 19, szóval a korában tényleg hazudott..:D
49/49 anonim válasza:
Egyébként az arca nem ronda, eléggé hosszú barna haja van, de elég deszka csóri azt meg kell hagyni. XD(előző vtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!