Mit gondoltok a stílusomról?
Majdnemhogycsak mindennap gyűjtögetem az "úristenhogynézelkihúúdecinkvagy" beszólogatásokat..De nem értem mi ebben a gáz.. Próbálok vele nem foglalkozni, de nem értem miért szúrja a csőrüket, hogy nem vagyok tucat, és megmerem kockáztatni, hogy egyedien öltözöm. Szerintetek? Nyugodtan leírhatjátok, ha szerintetek gáz, vagy béna a stílusom, de akkor légyszi azt is írjátok le, hogy miért. Köszi.
A kor nem jelent semmit...
A gondolkodásmód ami számít. És te, hát...
Persze, hogy ez tetszik, mert ebben néznek meg... ezt úgy hívják, hogy feltűnési viszketegség. Nem tudod elviselni, ha nem te vagy a középpontban.
Küldj privátba képet akkor.
Szerintem jó a stílusod, bátor vagy, hogy így jársz hétköznapokon is. Én nem merném.
Habár én is kapok eleget.
Az a nyakkendő amúgy nagyon jó!
Kép alapján egyedi lehet , és én sem rajongók a "tucatokért" és azt kiszolgáló rendszerért az ezt támogató íratlan szabályért ,és ebben az a vicces hogy már maga a trend sem veszi észre hogy 5-8 éve ugyan azt majmolja, önön magát és már rég ki futott önmaga alól is.
A beszólogatóknak pedig annyit ,hogy a parti szemüvegről vegyék le a rolót , mert kb. olyan mint ha törött szemüvegben járnák a világot és nem vennék észre hogy már nincs változás , holott pedig a különlegesség bennünk van.
Neked ,tetszik ,te választottad és jól érzed magad benne ,a közvetlen környezeted is így fogadd el , ismerőseid szerencsések lehetnek , olvasd el a privát üzenetemet is és válaszolj is rá kérlek .
Köszönöm.
Zan.
Szia ! Számomra Te Vagy a Női Ideáll ,Pont Téged Kerestelek És Meg Is Találtalak, Amit Jelentesz Képviselsz És Ami és Amilyen Vagy Számomra Az A Cél És Tökéletes , Nekem Pedig Egy Hasonlóm Van : [link]
Férfi Bp. 23 Thomas , tovább Prívátban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!