Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a stílusomról?

Mit gondoltok a stílusomról?

Figyelt kérdés

Majdnemhogycsak mindennap gyűjtögetem az "úristenhogynézelkihúúdecinkvagy" beszólogatásokat..De nem értem mi ebben a gáz.. Próbálok vele nem foglalkozni, de nem értem miért szúrja a csőrüket, hogy nem vagyok tucat, és megmerem kockáztatni, hogy egyedien öltözöm. Szerintetek? Nyugodtan leírhatjátok, ha szerintetek gáz, vagy béna a stílusom, de akkor légyszi azt is írjátok le, hogy miért. Köszi.

[link]

2013. máj. 19. 23:45
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
16%

A kor nem jelent semmit...

A gondolkodásmód ami számít. És te, hát...

Persze, hogy ez tetszik, mert ebben néznek meg... ezt úgy hívják, hogy feltűnési viszketegség. Nem tudod elviselni, ha nem te vagy a középpontban.

Küldj privátba képet akkor.

2013. máj. 20. 14:30
 22/49 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó a stílusod, bátor vagy, hogy így jársz hétköznapokon is. Én nem merném.

Habár én is kapok eleget.

Az a nyakkendő amúgy nagyon jó!

2013. máj. 20. 15:02
 23/49 Zanurusa ***** válasza:
100%

Kép alapján egyedi lehet , és én sem rajongók a "tucatokért" és azt kiszolgáló rendszerért az ezt támogató íratlan szabályért ,és ebben az a vicces hogy már maga a trend sem veszi észre hogy 5-8 éve ugyan azt majmolja, önön magát és már rég ki futott önmaga alól is.

A beszólogatóknak pedig annyit ,hogy a parti szemüvegről vegyék le a rolót , mert kb. olyan mint ha törött szemüvegben járnák a világot és nem vennék észre hogy már nincs változás , holott pedig a különlegesség bennünk van.

2013. máj. 20. 17:21
 24/49 anonim ***** válasza:
53%
azt mondjuk nem értem mi alapján szólnád le a többi átlagos lány azzal, hogy qrvásak, mikor azért a legtöbbnek nem lóg ki a combfixe, meg majdhogynem az egész feneke...
2013. máj. 20. 20:20
 25/49 A kérdező kommentje:
A szoknyám legalább combközépig ér (vagy talán picit lejjebb) szóval nem tudom, hogyan lógna ki belőle a seggem. A combfixem(ami inkább zokni) meg a térdem felett van picivel, és ez direkt olyan, amit nem is kell takarni. Amúgy köszi a válaszokat.:)
2013. máj. 20. 22:31
 26/49 Zanurusa ***** válasza:

Neked ,tetszik ,te választottad és jól érzed magad benne ,a közvetlen környezeted is így fogadd el , ismerőseid szerencsések lehetnek , olvasd el a privát üzenetemet is és válaszolj is rá kérlek .

Köszönöm.

Zan.

2013. máj. 22. 19:32
 27/49 anonim ***** válasza:
Válaszoltam. :) Egyébként meg senkinek nem fogok privátban sem képet küldeni az arcomról. Főleg nem azért, hogy azt bizonyítsam, hogy magamról tettem fel a kérdést..-.-
2013. máj. 22. 22:56
 28/49 A kérdező kommentje:
Huppsz. Véletlenül a másikról írtam. Sebaj..:D
2013. máj. 22. 23:01
 29/49 VyraxThiss válasza:
0%

Szia ! Számomra Te Vagy a Női Ideáll ,Pont Téged Kerestelek És Meg Is Találtalak, Amit Jelentesz Képviselsz És Ami és Amilyen Vagy Számomra Az A Cél És Tökéletes , Nekem Pedig Egy Hasonlóm Van : [link]

Férfi Bp. 23 Thomas , tovább Prívátban

2013. máj. 25. 09:29
 30/49 Zanurusa ***** válasza:
Ne Általánosíts ,NEM kértem semmi ilyesmit privátban sem , saját jogod, hogy arcod adod vagy sem , Dark Shop > Válts > Dark Raven Alsyum és Rockpince
2013. máj. 25. 09:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!