Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a stílusomról?

Mit gondoltok a stílusomról?

Figyelt kérdés

Majdnemhogycsak mindennap gyűjtögetem az "úristenhogynézelkihúúdecinkvagy" beszólogatásokat..De nem értem mi ebben a gáz.. Próbálok vele nem foglalkozni, de nem értem miért szúrja a csőrüket, hogy nem vagyok tucat, és megmerem kockáztatni, hogy egyedien öltözöm. Szerintetek? Nyugodtan leírhatjátok, ha szerintetek gáz, vagy béna a stílusom, de akkor légyszi azt is írjátok le, hogy miért. Köszi.

[link]

2013. máj. 19. 23:45
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
45%
úristeen! esküszöm, én is így szeretnék öltözködni! szerintem kibebaszottul jól néz ki! :oo ez olyan steampunk-os :oo :'3
2013. máj. 20. 10:09
 12/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök vagány. Mondjuk eszembe se jutna felvenni egy ilyet, de jól néz ki. És én is imádom az animéket meg Japánt, talán ezért értelek meg. :):DD
2013. máj. 20. 10:50
 13/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amúgy Palibácsi, nem netről szedett a kép, és igen így kimegyek utcára. Az, hogy lelkisérült nyomi vagyok-e vagy sem, nem értem, hogy jön az öltözködésemhez, szóval légyszíves magyarázd el, mi köze van hozzá. Viszont ha netről szedném, akkor nem állítanám, hogy én vagyok, főleg, hogy valahol sejtettem, hogy a legtöbb válasz negatív lesz. De azért elmondom honnan vettem a ruhákat, hogy ne legyen "tuti kamu" kérdés. A szoknya darkshop.hu-ról van, a karácsonyi pénzem nagyrésze ráment, a nyakkendő, a combfix és a kesztyű a Claire's-ből van, a weblapjukon is megtalálod őket, az ing pedig csak sima kínais. De ha valakit érdekel lefotózom külön a ruhákat jó minőségben.
2013. máj. 20. 11:39
 14/49 A kérdező kommentje:
[link] tessék.. ennyire netről szedett a képem..-.-
2013. máj. 20. 11:59
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
Csak nehezen fogadják el ha valaki más és nem úgy öltözik mint ők... Szerintem nincs semmi baj az öltözködéseddel, bár kicsit extrém, de ha neked tetszik és jól érzed benne magad, akkor sajnáld azokat akiknek nincs stílusok mert beillőek akarnak lenni egy nevetséges "mintába".
2013. máj. 20. 12:02
 16/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen helyén való dolog, ha fel szeretnéd vállalni magad! Az emberekkel meg nagyon ne törődj, mert ha akarnak akkor a többi "tucatlányba" is belekötnek, csak akkor azért mert pl. túl kövér, túl sovány, csúnya, sz*r a sminkje meg stb.. :D
2013. máj. 20. 13:15
 17/49 anonim ***** válasza:
0%

:DDDDDDDDDDDD

Még mindig vannak kételyeim.

Mutasd az arcod, utána elhiszem, és a többi komemntelő is elhiszi.

2013. máj. 20. 13:28
 18/49 A kérdező kommentje:
Szerintem az arcom nem tartozik senkire.. Meg az semmit nem bizonyítana.. Tőlem aztán legyenek kételyeid rohadtul nem érdekel, ha nem akarod elhinni nem is fogod... Amúgy sem azt kérdeztem, hogy ki hiszi el, hogy így nézek ki, hanem azt, hogy ki mit gondol a stílusomról, arra pedig megkaptam a választ.. De azt még mindig nem mondtad meg, hogy mért lennék retardált és lelki nyomorult? Mert ez viszont érdekelne..:D
2013. máj. 20. 13:34
 19/49 anonim ***** válasza:
0%

Ezek szerint akkor nem mered felvállalni az arcod.. jól gondolom ?

Figyelj. ha teljesen normális lennél, akkor nem éreznéd annak szükségét, hogy ilyen göncökkel felhívd magadra a figyelmet.

De végülis lelked rajta... betudom annak, hogy kislány vagy. Majd kinövöd.

2013. máj. 20. 13:38
 20/49 A kérdező kommentje:
Felmerem vállalni ha muszáj lenne, de nem akarom, hogy az ismerőseim ezen ugráljanak.. Így is nagy valószínűséggel felfognak ismerni páran. Emellett szerintem semmi értelme, mert az, hogy az arcomat megmutatom, az nem bizonyítja, hogy fake vagyok vagy sem, csak akkor bizonyítaná, ha személyesen is ismernél. Egyébként nem feltünősködésből öltözöm így, hanem mert ez tetszik, én ebben érzem jól magam.. És nem hinném, hogy 21 évesen kislány lennék..
2013. máj. 20. 14:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!