Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a stílusomról?

Mit gondoltok a stílusomról?

Figyelt kérdés

Majdnemhogycsak mindennap gyűjtögetem az "úristenhogynézelkihúúdecinkvagy" beszólogatásokat..De nem értem mi ebben a gáz.. Próbálok vele nem foglalkozni, de nem értem miért szúrja a csőrüket, hogy nem vagyok tucat, és megmerem kockáztatni, hogy egyedien öltözöm. Szerintetek? Nyugodtan leírhatjátok, ha szerintetek gáz, vagy béna a stílusom, de akkor légyszi azt is írjátok le, hogy miért. Köszi.

[link]

2013. máj. 19. 23:45
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Palibácsinak írtam. Am utsó előttinek.: Van barátom több, mint 2 éve
2013. máj. 25. 23:29
 32/49 Zanurusa ***** válasza:

Holnap le jár a határ idő válasz ,hogy döntöttél

folyt priviben

2013. máj. 30. 18:23
 33/49 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik! :))

szard le ezeket a klónokat...

biztos csőgatyába meg neon színű DC pólóban járkálnak ;)

2013. máj. 31. 18:58
 34/49 VyraxThiss válasza:
0%

És rólam sem feledkezz meg , találkoztál a végzeteddel ,mert én több vagyok annál , velem meg az életben a Földön a jelenben a Mi világunkban folytatjuk együtt kettesben Te úgy és ahogy amiben vagy és én , és itt nem lesznek Pali bácsik

itt egyedül csak mi ketten foglyuk igazán és viszont szeretni egymást.

2013. máj. 31. 20:21
 35/49 anonim válasza:
Utcára tényleg sok egy picit, de szerintem nagyon király :D
2013. jún. 24. 19:32
 36/49 anonim ***** válasza:

Tényleg egyedi és tetszik de a feketét ell hanyagolhatnád vagy ilyen harisnyatartós combfix helyett hordhatnál rendeset vagy nagyon hosszú zoknit.

Szerintem leginkább a sok fekete ruhadarabjaid miatt szólnak meg.

barátok közé teljesen oké de munkahelyre vagy iskolába lehetnél szolidabb!

Én azt mondom:

harisnyatartó helyett sima combfix vagy nagyon hosszú zokni

az ing jó de legyen fehér vagy valamilyen színű

a nyakkendő az elég feltünő így azt lecserélhetnéd egy nyakláncra

a szoknya maradhat de ne mindíg ezt a pirosat.

és legfontosabb hogy a fekete színt ne hangsúlyozd ennyire.

2013. júl. 11. 09:58
 37/49 anonim válasza:
Hol veszel ilyen ruhákat??? Nekem nagyon tetszik a stílusod. Én is ilyen ruhákat keresek egy ideje, csak sehol nem találok! Lécci válaszolj!
2013. nov. 2. 14:40
 38/49 A kérdező kommentje:

Az ing kínais, a nyakkendőt meg a zoknit a claire's-ben vettem a szoknyát meg darkshopról.

[link]

[link]

2013. nov. 4. 21:31
 39/49 anonim válasza:
Rákerestem a neten és a googleon tökre ki volt rakva ez e kép. Úgyhogy ez tuti nem te vagy! Miért vagy kiváncsi valami olyasmire, ami téged tökre nem érint? Fogadjunk hogy nem így öltözködsz...Pfff, szánalmas...egyébként Magyarországon nem is lehet ilyen ruhákat kapmi...Totál FAKE!!! SZÁNALOM!!
2013. nov. 22. 23:19
 40/49 A kérdező kommentje:
Igen? Jó akk légyszíves küldd el a linket.xD Amúgy meg ne zavarjon, hogy elküldtem, hogy hol vettem a ruhákat..xD
2013. nov. 24. 11:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!