Mit gondoltok a stílusomról?
Majdnemhogycsak mindennap gyűjtögetem az "úristenhogynézelkihúúdecinkvagy" beszólogatásokat..De nem értem mi ebben a gáz.. Próbálok vele nem foglalkozni, de nem értem miért szúrja a csőrüket, hogy nem vagyok tucat, és megmerem kockáztatni, hogy egyedien öltözöm. Szerintetek? Nyugodtan leírhatjátok, ha szerintetek gáz, vagy béna a stílusom, de akkor légyszi azt is írjátok le, hogy miért. Köszi.
Holnap le jár a határ idő válasz ,hogy döntöttél
folyt priviben
Nekem tetszik! :))
szard le ezeket a klónokat...
biztos csőgatyába meg neon színű DC pólóban járkálnak ;)
És rólam sem feledkezz meg , találkoztál a végzeteddel ,mert én több vagyok annál , velem meg az életben a Földön a jelenben a Mi világunkban folytatjuk együtt kettesben Te úgy és ahogy amiben vagy és én , és itt nem lesznek Pali bácsik
itt egyedül csak mi ketten foglyuk igazán és viszont szeretni egymást.
Tényleg egyedi és tetszik de a feketét ell hanyagolhatnád vagy ilyen harisnyatartós combfix helyett hordhatnál rendeset vagy nagyon hosszú zoknit.
Szerintem leginkább a sok fekete ruhadarabjaid miatt szólnak meg.
barátok közé teljesen oké de munkahelyre vagy iskolába lehetnél szolidabb!
Én azt mondom:
harisnyatartó helyett sima combfix vagy nagyon hosszú zokni
az ing jó de legyen fehér vagy valamilyen színű
a nyakkendő az elég feltünő így azt lecserélhetnéd egy nyakláncra
a szoknya maradhat de ne mindíg ezt a pirosat.
és legfontosabb hogy a fekete színt ne hangsúlyozd ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!