Mit gondoltok a stílusomról?
Majdnemhogycsak mindennap gyűjtögetem az "úristenhogynézelkihúúdecinkvagy" beszólogatásokat..De nem értem mi ebben a gáz.. Próbálok vele nem foglalkozni, de nem értem miért szúrja a csőrüket, hogy nem vagyok tucat, és megmerem kockáztatni, hogy egyedien öltözöm. Szerintetek? Nyugodtan leírhatjátok, ha szerintetek gáz, vagy béna a stílusom, de akkor légyszi azt is írjátok le, hogy miért. Köszi.
Nekem az ilyenek a feltűnősködésről szólnak, pont amit írtál a magyarázatban, hogy nem vagy tucat. De ezt hányan is hangoztatják rajtad kívül? Fejben ne legyél az, ne ruhákban.
Nem mindegy, miért veszed fel. Csak azért, hogy lássák, nem vagy átlag, vagy azért, mert neked ez kifejezetten tetszik. Csak a feltűnés miatt hordják az ilyen ruhákat, kb. 10-ből 9-en.
Szerintem nincs baj ha valaki tucat ahogy az egyediséggel sincs.
De azt fogadd el, ha 10 ből 8 ember egyforma akkor a többség elve alapján arra a 2re fog az a 8 ember beszólni, csúnyán nézni.
Én nem szóltam be senkire soha, igaz már nem tini vagyok, bár úgy emlékszem akkoriban sem... de volt hogy valami egyedi furacsa embert megláttam és kikerekedett szemmel néztem, és elég feltűnően megbámultam ami tekintet nem feltétlen tetszős volt.
Az ember mindig rácsodálkozik ha valaki más, ezt fogadd el. Ha nem szeretnél beszólást kapni akkor te finomíts a stílusodon, legalább ha iskola, meló, vagy pláza stb mész... az hogy amikor a barátaiddal jössz össze és a köreikben vagy akkor teljesedj ki, ők végülis ilyennek szeretnek.
Csak ne háborodj fel, ha kapsz beszólást, amig elütsz az átlagtól addig mindig fogsz kapni.
Üdv: egy féltucatnő :) aki imádja a különlegességeket de azért nem viszi túlzásba :))
kamu kérdés.. nem hiszem el, hogy így kimersz menni az utcára kérdező, pláne iskolába.
Amúgy ez egy nagyon gyökér stílus.. ezzel nem tűnsz ki a tömegből. vagy is de, a retardáltságoddal. :D Úgyhogy végülis elégedett lehetsz, mert mindenki látja már jól messziről, hogy mekkora egy lelkisérült nyomi vagy.
Merd is felvenni ezt a ruhát, ha olyan vagány vagy, ne csak a netről szedett képeket mutogass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!