Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a stílusomról?

Mit gondoltok a stílusomról?

Figyelt kérdés

Majdnemhogycsak mindennap gyűjtögetem az "úristenhogynézelkihúúdecinkvagy" beszólogatásokat..De nem értem mi ebben a gáz.. Próbálok vele nem foglalkozni, de nem értem miért szúrja a csőrüket, hogy nem vagyok tucat, és megmerem kockáztatni, hogy egyedien öltözöm. Szerintetek? Nyugodtan leírhatjátok, ha szerintetek gáz, vagy béna a stílusom, de akkor légyszi azt is írjátok le, hogy miért. Köszi.

[link]

2013. máj. 19. 23:45
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
100%
taszítanak az ilyen ruhák, erre nem tudok magyarázatot adni sajnos. De biztos nem szólnék be érte az utcán...az nem tudom mire jó
2013. máj. 19. 23:56
 2/49 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az ilyenek a feltűnősködésről szólnak, pont amit írtál a magyarázatban, hogy nem vagy tucat. De ezt hányan is hangoztatják rajtad kívül? Fejben ne legyél az, ne ruhákban.

Nem mindegy, miért veszed fel. Csak azért, hogy lássák, nem vagy átlag, vagy azért, mert neked ez kifejezetten tetszik. Csak a feltűnés miatt hordják az ilyen ruhákat, kb. 10-ből 9-en.

2013. máj. 20. 00:00
 3/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez kicsit erös, föleg hétköznap utcára. Tipikus feltünési viszketegségnek tünhet az emberek szemében. A szoknya sokat mutat ..szinte közönséges .. Az jô , hogy vam saját stílusod és nem akarsz hasonlítani senkire de ez kb a lázadâs ès megbotrántkoztatás kategoria. Japánban teljesen hétköznapi és elfogadott lennél. Ha azt akarod h ne ugassanak be az utcán finomíts keveset az öltözködéseden ha meg jól érzed így magad csukd be a füled és ne foglalkozz a kritikával. Utcán meglátnâlak nem szólnálak le, ahány ember annyi féle...
2013. máj. 20. 00:06
 4/49 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igazából azért öltözöm így, mert kb 7-8 éves korom óta anime-mániás vagyok, és mindig animekarakterekre akartam hasonlítani. Viszont azért hoztam szóba a "tucat" embereket, mert zavar, hogy csak amiatt szólogatnak be, mert nem úgy nézek ki, mint ők... És nem feltűnő akarok lenni, csak magamat adni, csak nem tudom mi ebben a probléma. Nekem is megvan a véleményem másokról (csöcskirakós,tangamutagatóslányok) még sem kezdem el hangoztatni, hogy szerintem úgy néz ki, mint egy k...
2013. máj. 20. 00:06
 5/49 anonim ***** válasza:
17%
NANA?
2013. máj. 20. 00:42
 6/49 anonim ***** válasza:
79%
Animeconra vennék fel maximum ilyesmit.
2013. máj. 20. 00:42
 7/49 anonim ***** válasza:
100%
hát elég rossz a kép minősége. de ha ez megnyugtat szerintem jól néz ki és grat, hogy ezt mindennapra felmered venni, én nem merném, félnék a túl sok cinkeléstől :D de hát ezt el kell fogadnod, hogy vannak ilyen emberek, akik parasztok és beszólnak... öltözz úgy, ahogy tetszik :)
2013. máj. 20. 01:15
 8/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök jó hogy felvállalod magad, nem kell másokkal törődni, jó hogy nem mások mondják meg mit vegyél fel. Hordd ami tetszik és kész.
2013. máj. 20. 01:37
 9/49 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs baj ha valaki tucat ahogy az egyediséggel sincs.

De azt fogadd el, ha 10 ből 8 ember egyforma akkor a többség elve alapján arra a 2re fog az a 8 ember beszólni, csúnyán nézni.

Én nem szóltam be senkire soha, igaz már nem tini vagyok, bár úgy emlékszem akkoriban sem... de volt hogy valami egyedi furacsa embert megláttam és kikerekedett szemmel néztem, és elég feltűnően megbámultam ami tekintet nem feltétlen tetszős volt.

Az ember mindig rácsodálkozik ha valaki más, ezt fogadd el. Ha nem szeretnél beszólást kapni akkor te finomíts a stílusodon, legalább ha iskola, meló, vagy pláza stb mész... az hogy amikor a barátaiddal jössz össze és a köreikben vagy akkor teljesedj ki, ők végülis ilyennek szeretnek.

Csak ne háborodj fel, ha kapsz beszólást, amig elütsz az átlagtól addig mindig fogsz kapni.

Üdv: egy féltucatnő :) aki imádja a különlegességeket de azért nem viszi túlzásba :))

2013. máj. 20. 08:50
 10/49 anonim ***** válasza:
23%

kamu kérdés.. nem hiszem el, hogy így kimersz menni az utcára kérdező, pláne iskolába.

Amúgy ez egy nagyon gyökér stílus.. ezzel nem tűnsz ki a tömegből. vagy is de, a retardáltságoddal. :D Úgyhogy végülis elégedett lehetsz, mert mindenki látja már jól messziről, hogy mekkora egy lelkisérült nyomi vagy.

Merd is felvenni ezt a ruhát, ha olyan vagány vagy, ne csak a netről szedett képeket mutogass.

2013. máj. 20. 09:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!