Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek is rossz ha egy...

Szerintetek is rossz ha egy nő férfiasan öltözködik (Converse, farmergatya)? Csajok miért hordtok még huszonévesen is nőietlen, férfi ruhákat?

Figyelt kérdés

Külföldön voltam 1 hónapig, ott kb minden nő aki kimegy az utcára úgy néz ki mintha most jött volna le a kifutóról! A tizenéves lányoktól kezdve az babakocsit tologató 40-esekig mindenki.

Ultramagas tűsarkú, miniszoknya, tökéletes lábak, fekete ruhák, divatos táskák, napszemcsi, tökéletes frizura, stb

Kb 1 hónap alatt 1 nőt se láttam Converseben :D és olyat se nagyon láttam h valaki pattanásosan, zsíros hajjal feszít amúgy állítólag "igényes" létére!

Itthon meg már az is nagy szó, ha valakin feszül valamennyire a farmer, és nem lógós, mint a deszkás fiúkon. Ezentúl a farmer+tornacipő párosítás a legízléstelebb ruha amit nő magára tud aggatni. (persze ha nem épp a konditerembe igyekszik, na de nézzétek meg, ilyen nőkkel van tele a belváros, egyetemek, de még munkahelyre is ezt veszik) Ez egy FÉRFI ruha, miért hordjátok lányok? A fiúk se hordanak miniszoknyát...

Ti mit gondoltok erről fiúk lányok? Most amúgy nem a tinikre meg a kislányokra gondolok! Ők hoprdhatnak ilyen ruhát. De másoknak nem rossz, h ilyen kislányosan öltözködnek?

Miért van ennyi slampos nő, ha amúgy pénzük van, mert mindenki Iphone-al rohangál kb? Meg amúgyse hiszem el h drágább egy normális nőies ruha mint egy 16 ezres Converse, ami szét is megy meg minden baja van.

2013. máj. 6. 18:13
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim válasza:
100%

Későn írok, tudom. DE hadd fejtsem ki hogy undorítók azok a hím egyedek akik egyetértettek a kérdezővel. Nem gondoktatok arra hogy az iskola tiltja a miniszoknyát/magassarkút? Nem csak a középiskolákra gondolok, mert a katonai/rendészetiken tiltják. Én még csak középsulis vagyok, nem hordok magassarkút, szoknyát csak ritkán. Most kiverem a biztosítékot: longboardozok. Messze a suli a kolesztől így praktikusabb is meg szeretek is, de nem túl kellemes amikor 50-nel megyek a leejtőn és fellibben a szoknyám. És most azért dobjam ki a válogatott deszkás, Converse és Martens bakancs gyűjteményem és cseréljem le, mert ti azt mondtátok hogy egy "nő" ilyet nem hord? Még mit nem, az olyanokkal szóba se állok, mint a kérdező. Pedig azért még Converse-ben és longboarddal a kezemben sem volt rám panasz.

Mi az hogy 10 centire kell menni, hogy megállapítsd egy nőről, hogy tényleg nő-e? Már nem azért, de az alkat, hosszú haj és a domborulatok szerintem jelzik.

Én igényesnek tartom magam, nem járok szakadt/mocskos cuccokban, mindig tiszták a cipőim, ruháim tökéletesre vasalva, a hajam sosem zsíros vagy töredezettek a végei és nem beszélek trágárul, nőként viselkedek.

Amúgymeg a külső nem minden, vannak akik úgy öltöködnek, mint az ideálotok, de eszük nincs. Az a lány/nő akit nem érdekel mások véleménye az okos és lehet vele beszélgetni. Az egyik osztálytársam magassarkút hord és minit. Síkhülye. A fiúk akik őt akarják megközelíteni, általában nálam kötnek ki, mert visszariadtak a hülyeségétől!

2015. febr. 22. 09:58
 52/55 A kérdező kommentje:

51: te sem vagy ám felszínes és sztereotipizáló. megjegyzem az se az okosságra vall.

a nőiesen öltözködő nők között ugyannyi az okos, intelligens, művelt, befolyásos nő, ha nem több.

az meg h te longboardozol az egy dolog, gondolom a belvárosba, vagy moziba, vagy randira nem a longboarddal mész h aztán cipelhesd nem?

mellesleg ahol iskolában tiltják, azt az iskolát nem tartom normálisnak. ok, a rendőr, katona kivétel, na de hány katona nő van? ők meg elég férfiasak maguktól is.

2015. febr. 22. 16:17
 53/55 anonim ***** válasza:

"Azt latom miheztartas vegett le kellett irnod,hogy diplomazol,mivel csak az minosul emberszamba, aki magassan kepzett!"

Na, erre még így utólag reagálok, bár elég rég volt, hogy élt ez a téma.

Sajnálom, hogy vannak ilyen emberek, akik ennyire általánosítanak és kiforgatják mások szavait. Látszik, hogy ismeretlenül ítélkezel, mert a családom nagyrésze nem diplomás, a fele meg egyszerű parasztember (mellesleg értelmesebb, mint sok sznob értelmiségi). A példámat csak azért írtam, hogy megcáfoljam az a megalapozatlan állítást, miszerint a ruha és a gondolkodás ilyen szoros mértékben összefügg. Remélem sikerült jobb megvilágításba helyeznem a témát, bár nem biztos, elnézve azt, akinek még a helyesírás is gondot okoz.

2015. febr. 22. 17:01
 54/55 anonim válasza:
Én csak annyit fűznék a dologhoz,hogy rajtam általában farmer,plusz egy inkább feszülős póló,sportcipő van.......csak a mai napon,20 perc séta alatt legalább minden 2. férfi( 20-40 között) utánam nézett,volt olyan férfi,aki majdnem leesett a lépcsőn,úgy bámult... :) Tudod,farmerben is lehet jó segged,egy átlagos kék pólóban jó melled, és ami a legvonzóbbá tehet egy nőt, KISUGÁRZÁSOD. Egyébként pedig a nő egy szál férfiingben, az ágyban a legvonzóbb! :)20+ L
2015. jún. 30. 23:14
 55/55 anonim válasza:
Csajok! Ne foglalkozzatok ezekkel a homárokkal. Meg mi az hogy a női ruha nem kényelmes? Honnan tudod? Biztos anyuci ruháiban írod otthon a házit.
2018. jún. 17. 20:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!