Szerintetek is rossz ha egy nő férfiasan öltözködik (Converse, farmergatya)? Csajok miért hordtok még huszonévesen is nőietlen, férfi ruhákat?
Külföldön voltam 1 hónapig, ott kb minden nő aki kimegy az utcára úgy néz ki mintha most jött volna le a kifutóról! A tizenéves lányoktól kezdve az babakocsit tologató 40-esekig mindenki.
Ultramagas tűsarkú, miniszoknya, tökéletes lábak, fekete ruhák, divatos táskák, napszemcsi, tökéletes frizura, stb
Kb 1 hónap alatt 1 nőt se láttam Converseben :D és olyat se nagyon láttam h valaki pattanásosan, zsíros hajjal feszít amúgy állítólag "igényes" létére!
Itthon meg már az is nagy szó, ha valakin feszül valamennyire a farmer, és nem lógós, mint a deszkás fiúkon. Ezentúl a farmer+tornacipő párosítás a legízléstelebb ruha amit nő magára tud aggatni. (persze ha nem épp a konditerembe igyekszik, na de nézzétek meg, ilyen nőkkel van tele a belváros, egyetemek, de még munkahelyre is ezt veszik) Ez egy FÉRFI ruha, miért hordjátok lányok? A fiúk se hordanak miniszoknyát...
Ti mit gondoltok erről fiúk lányok? Most amúgy nem a tinikre meg a kislányokra gondolok! Ők hoprdhatnak ilyen ruhát. De másoknak nem rossz, h ilyen kislányosan öltözködnek?
Miért van ennyi slampos nő, ha amúgy pénzük van, mert mindenki Iphone-al rohangál kb? Meg amúgyse hiszem el h drágább egy normális nőies ruha mint egy 16 ezres Converse, ami szét is megy meg minden baja van.
Későn írok, tudom. DE hadd fejtsem ki hogy undorítók azok a hím egyedek akik egyetértettek a kérdezővel. Nem gondoktatok arra hogy az iskola tiltja a miniszoknyát/magassarkút? Nem csak a középiskolákra gondolok, mert a katonai/rendészetiken tiltják. Én még csak középsulis vagyok, nem hordok magassarkút, szoknyát csak ritkán. Most kiverem a biztosítékot: longboardozok. Messze a suli a kolesztől így praktikusabb is meg szeretek is, de nem túl kellemes amikor 50-nel megyek a leejtőn és fellibben a szoknyám. És most azért dobjam ki a válogatott deszkás, Converse és Martens bakancs gyűjteményem és cseréljem le, mert ti azt mondtátok hogy egy "nő" ilyet nem hord? Még mit nem, az olyanokkal szóba se állok, mint a kérdező. Pedig azért még Converse-ben és longboarddal a kezemben sem volt rám panasz.
Mi az hogy 10 centire kell menni, hogy megállapítsd egy nőről, hogy tényleg nő-e? Már nem azért, de az alkat, hosszú haj és a domborulatok szerintem jelzik.
Én igényesnek tartom magam, nem járok szakadt/mocskos cuccokban, mindig tiszták a cipőim, ruháim tökéletesre vasalva, a hajam sosem zsíros vagy töredezettek a végei és nem beszélek trágárul, nőként viselkedek.
Amúgymeg a külső nem minden, vannak akik úgy öltöködnek, mint az ideálotok, de eszük nincs. Az a lány/nő akit nem érdekel mások véleménye az okos és lehet vele beszélgetni. Az egyik osztálytársam magassarkút hord és minit. Síkhülye. A fiúk akik őt akarják megközelíteni, általában nálam kötnek ki, mert visszariadtak a hülyeségétől!
51: te sem vagy ám felszínes és sztereotipizáló. megjegyzem az se az okosságra vall.
a nőiesen öltözködő nők között ugyannyi az okos, intelligens, művelt, befolyásos nő, ha nem több.
az meg h te longboardozol az egy dolog, gondolom a belvárosba, vagy moziba, vagy randira nem a longboarddal mész h aztán cipelhesd nem?
mellesleg ahol iskolában tiltják, azt az iskolát nem tartom normálisnak. ok, a rendőr, katona kivétel, na de hány katona nő van? ők meg elég férfiasak maguktól is.
"Azt latom miheztartas vegett le kellett irnod,hogy diplomazol,mivel csak az minosul emberszamba, aki magassan kepzett!"
Na, erre még így utólag reagálok, bár elég rég volt, hogy élt ez a téma.
Sajnálom, hogy vannak ilyen emberek, akik ennyire általánosítanak és kiforgatják mások szavait. Látszik, hogy ismeretlenül ítélkezel, mert a családom nagyrésze nem diplomás, a fele meg egyszerű parasztember (mellesleg értelmesebb, mint sok sznob értelmiségi). A példámat csak azért írtam, hogy megcáfoljam az a megalapozatlan állítást, miszerint a ruha és a gondolkodás ilyen szoros mértékben összefügg. Remélem sikerült jobb megvilágításba helyeznem a témát, bár nem biztos, elnézve azt, akinek még a helyesírás is gondot okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!