Szerintetek is rossz ha egy nő férfiasan öltözködik (Converse, farmergatya)? Csajok miért hordtok még huszonévesen is nőietlen, férfi ruhákat?
Külföldön voltam 1 hónapig, ott kb minden nő aki kimegy az utcára úgy néz ki mintha most jött volna le a kifutóról! A tizenéves lányoktól kezdve az babakocsit tologató 40-esekig mindenki.
Ultramagas tűsarkú, miniszoknya, tökéletes lábak, fekete ruhák, divatos táskák, napszemcsi, tökéletes frizura, stb
Kb 1 hónap alatt 1 nőt se láttam Converseben :D és olyat se nagyon láttam h valaki pattanásosan, zsíros hajjal feszít amúgy állítólag "igényes" létére!
Itthon meg már az is nagy szó, ha valakin feszül valamennyire a farmer, és nem lógós, mint a deszkás fiúkon. Ezentúl a farmer+tornacipő párosítás a legízléstelebb ruha amit nő magára tud aggatni. (persze ha nem épp a konditerembe igyekszik, na de nézzétek meg, ilyen nőkkel van tele a belváros, egyetemek, de még munkahelyre is ezt veszik) Ez egy FÉRFI ruha, miért hordjátok lányok? A fiúk se hordanak miniszoknyát...
Ti mit gondoltok erről fiúk lányok? Most amúgy nem a tinikre meg a kislányokra gondolok! Ők hoprdhatnak ilyen ruhát. De másoknak nem rossz, h ilyen kislányosan öltözködnek?
Miért van ennyi slampos nő, ha amúgy pénzük van, mert mindenki Iphone-al rohangál kb? Meg amúgyse hiszem el h drágább egy normális nőies ruha mint egy 16 ezres Converse, ami szét is megy meg minden baja van.
Látom az általánosítás megvan...
23 éves múltam, nő vagyok, és pont az itt felsorolt "gusztustalanul igénytelen" ruhákat hordom. De tudom még fokozni: bakancsban járok, egyáltalán nem sminkelek, sörözök és meccset nézek. Ezenkívül szeretek sportolni, kirándulni. Bocs, hogy nem töltöm az egész napomat a plázákban a "csini" ruhák között és nem megy el az egész napom azzal, hogy műkörmöshöz rohangáljak és mindenféle szépségápolást végezzek. Amúgy eddig még semmilyen hátrányom nem származott sem a kinézetemből, sem az ilyen irányú felfogásomból, sőt inkább örültek neki.
Egy nő nem ezektől lesz nő, hanem attól, ahogy viselkedik és gondolkozik. Felvehet 15 centis magassarkút és miniszoknyát, aztán végigriszálhatja magát a fél városon full-sminkben, de a legtöbb férfinak nem az fog róla eszébe jutni, hogy milyen jó feleség lesz belőle, hanem hogy milyen könnyen gerincre lehetne vágni.
De hát mindegy, kinek a pap, kinek a paplan... A Kérdezőhöz hasonló férfiak valószínűleg rám se néznének, de nekem sem kell olyan hapsi, aki az öltözködésem alapján dönti el, hogy nő vagyok-e vagy sem, tehát ebben kvittek vagyunk! :))
Bocsi 41-s bakancsos "csaj", de nem vettél észre valamit a hozzászólásodban? Ahogy öltözködsz, úgy gondolkodsz. Ezt mondják a divatszakértők, sőt az értelmesebb átlagember is. Te bakancsba jársz, sörözöl, meccset nézel stb, akkor a gondolkodásod is férfias. Engem ez nagyon taszít.
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy senki rád sem néz, mivel van, akinek ez kell, egy ilyen "nő". De nekem pl nem. Ez már túl férfias.
A farmer csak rövidnadrágban áll jól a nőkön. Akkor elfogadható.
Kedves 42 és Zoltán!
Mint írtam, kinek a pap, kinek a papné (vagy paplan).. De ez így van jól, unalmas lenne az élet, ha mindenkinek ugyanaz tetszene.
Egyébként meg a gondolkodás és az öltözködés hasonlósága szerintem nem állja meg mindig a helyét. Lehet, hogy lazán öltözködöm, viszont vannak elveim, céljaim, család-férj-gyerekek, jelenleg meg csinálom a diplomámat. Csak nem azt szeretem, mint a nők átlaga. Sőt, hogy ne magammal példálózzak, ilyen lányt ismerek nem egyet.
De olyat is ismerek, aki az ilyen magassarkú-miniszoknya elvárásoknak teljesen megfelelhet (vagy ha úgy tetszik túlteljesíti), aztán kb. a minden hétvégi diszkózáson túl nem sok életcélja van.
Viszont gondolom abban egyetérthetünk, hogy az a fontos, hogy mindenki olyan párt találjon, akivel hasonlóak és akkor nincs gond! Mások meg akkor úgysem fognak számítani! :))
Jaj igen, olyan szörnyű, ha télen egy lány farmernadrágot hord... csodálatos érzés egy szoknyában, harisnyával szétfagyni, felfázni , stb. még sorolhatnám.. ja meg télen a magassarkú szintén elég veszélyes...
tényleg megnéznék egy ilyen undorító alakot mint te, amint néz a lekésett busz után, a lábai megvannak dermedve és fel vannak törve, a miniszoknyáját fújja a szél, és a kis divatos táskájába nem fért bele minden fontos ezért rendesen kellemetlen helyzetben van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!