Szerintetek is rossz ha egy nő férfiasan öltözködik (Converse, farmergatya)? Csajok miért hordtok még huszonévesen is nőietlen, férfi ruhákat?
Külföldön voltam 1 hónapig, ott kb minden nő aki kimegy az utcára úgy néz ki mintha most jött volna le a kifutóról! A tizenéves lányoktól kezdve az babakocsit tologató 40-esekig mindenki.
Ultramagas tűsarkú, miniszoknya, tökéletes lábak, fekete ruhák, divatos táskák, napszemcsi, tökéletes frizura, stb
Kb 1 hónap alatt 1 nőt se láttam Converseben :D és olyat se nagyon láttam h valaki pattanásosan, zsíros hajjal feszít amúgy állítólag "igényes" létére!
Itthon meg már az is nagy szó, ha valakin feszül valamennyire a farmer, és nem lógós, mint a deszkás fiúkon. Ezentúl a farmer+tornacipő párosítás a legízléstelebb ruha amit nő magára tud aggatni. (persze ha nem épp a konditerembe igyekszik, na de nézzétek meg, ilyen nőkkel van tele a belváros, egyetemek, de még munkahelyre is ezt veszik) Ez egy FÉRFI ruha, miért hordjátok lányok? A fiúk se hordanak miniszoknyát...
Ti mit gondoltok erről fiúk lányok? Most amúgy nem a tinikre meg a kislányokra gondolok! Ők hoprdhatnak ilyen ruhát. De másoknak nem rossz, h ilyen kislányosan öltözködnek?
Miért van ennyi slampos nő, ha amúgy pénzük van, mert mindenki Iphone-al rohangál kb? Meg amúgyse hiszem el h drágább egy normális nőies ruha mint egy 16 ezres Converse, ami szét is megy meg minden baja van.
Csórikáim odavannak, hogy a szoknya milyen kényelmes lehet, meg hogy őt bezzeg kiröhögnék a csőgatyában, ha olyat hordana...
Bakker nem az zavar titeket véletlenül, hogy nem meritek felvállalni magatokat, meg hogy mit szeretnétek felvenni?
Talán azért zavar benneteket ennyire, hogy más azt hord, amit akar, mert magatok felé is ekkora a megfelelési kényszer. Ne görcsöljetek, srácok, nem kell szürkének lennetek, ha nem akartok.
"Ma a csajokban semmi nőiesség nincs még viselkedésre sem. Pont ezért nem öltöznek nőiesen."
Rátapintottál a lényegre! A nőiesség egy külső-belső kombináció (összhang), sőt még ennél is összetettebb. Hiába néz ki nőiesen valaki, ha belülről nem az és fordítva. Az a jó, ha a kettő együtt van jelen. De mivel először a külsőt látjuk meg, ezért bizony ebből vonunk le következtetéseket az első találkozáskor. Ezek némelyike persze lehet téves, de az később majd tisztázódik.
Szerintem a nőiességbe beletartozik az is, hogy vna bennetek annyi kecsesség, hogy nem kényelmesen trappoltok egy edzőcipőben, hanem odafigyeltek h hogy néztek ki, megigazítjátok a szoknyátokat ha kell, stb. Ez a nőies viselkedés része.
Mi meg cserébe előreengedünk titeket, alátok rakjuk a széket, levesszük a kabátotokat ami szintén olyan marha kényelmetlen mert ti nem mászkálhattok sídzsekiben. Persze vannak taplók a férfiak között is, akik nem képesek az úriemberségre, de őket le is nézik! De kérdem én hogyan és miért legyen egy férfi úriember ha már a nők kb semmiben nem különböznek a férfiaktól...
Aki nem TUDja hordani a női ruhákat abban mi a nőies?
Akinek meg nincs szép lába, az persze ne hordjon, de akinek amúgy szép lábai vannak miért csúnyítja el magát direkt csupán kényelmeskedésből?
"ti nem mászkálhattok sídzsekiben" - én kérek elnézést. :(
Nem egyébként én is szövetkabátot hordok, néha szoknyát de sokszor szűk farmert (de majd egyszer siess már munkába késésben egy kis szoknyácskában, biztos tetszene..), cipőim vagy telitalpú magassarkúak vagy lapostalpúak, de inkább lapostalpúak (mégsem edzőcipő, de őszintén szólva kevés edzőcipős lányt látok). Viszont szíve-joga legyen mindenkinek, hogy mit vesz fel. Attól, hogy egy rosszabb napján ne csípi ki magát egy nő, nem feltétlenül nem igényes, csak az a baj, hogy nektek ezt jelenti az "igényes" kifejezés, nem pedig amit valójában jelenthet. És ha körülnéztek férfitársaitokon, ne mondjátok már nekünk, hogy ti olyan tökéletes öltözködtök. Majd ha ti is kifogástalanok lesztek, akkor talán mi is úgy járunk munkába, iskolába, sportolni, vacsorát bevásárolni(NEKTEK), mint akik a kifutóra igyekeznének. :)
Nekem is van véleményem a gazdasági válságról, a politikáról..de mivel nem vagyok közgazdász se politikus ezért nem sokat ér a véleményem. Neharagudj... de TE férfi vagy így ebben a témakörben a te véleményed az ami nem túl releváns. Ezért kérlek próbáld megérteni és elfogadni - hiszen ugye tapasztalatod nincs,( - habár igazán kiváncsi lennék a véleményedre mondjuk összvissz 4 magassarkúban eltöltött óra után a városban), hogy a magassarkú kényelmetlen. FÁJ! benne a lábad , és egészségtelen. Miért szeretnéd hogy fájdalmat okozzak magamnak? Nem értem...hiszen azt írod te egy kedves ember vagy.
Szeretek szoknyában lenni DE sajnos szintén kényelmetlen mikor beszólnak a kevésbé kulturált férfiak, vadidegenek taperolják le a fenekem, nem tudok felsétálni benne fél perc alatt a mozgólépcsőn stb. Nyilván nem hordok mindennap farmert,tornacipővel de mivel rohangálós munkám van NEM tehetem meg, hogy tönkreteszem a lábam különben nem tudok dolgozni!
Szerintem attól, hogy általában kényelmesen öltözködöm még nőies vagyok... hiszen kedves vagyok, megértő ,érzékeny őszinte!! Nagyon NAGYON tudok szeretni,szeretek beszélgetni,, nem hisztizem, jól főzök, rendet tartok magam után, ápolt vagyok, imádom a virágokat, sportolok, odafigyelek rá, hogy mit eszem, szeretek olvasni, nem iszom alkoholt...és még nagyonnagyon sok minden van..mi lenne ha nem az alapján ítélnél el, hogy éppen farmer van-e rajtam vagy sem? Tényleg az a fontos... nem ezek?:)
Csakhogy az ilyen állásoknál a főnökök szabják meg, hogy miben legyen a nő, egy rendőrnő nem vehet fel szoknyát kendővel és nőis inggel sajnos. :S Szóval erről nem ők tehetnek. Amúgy én inább miniszoknyás pincérnőket szoktam látni.
Persze ahogy fent említette a kérdező azthiszem, hogy zavarja az egyenjogúság. Hát ha ma is úgy lenne, hogy a férfi eltartja a nőket, és a nőnek csak a háztartás a dolga, és nem kellene dolgoznia neki is, mert nincs pénz, akkor biztosan több nő rohangálna szép ruhában, magassarkúban. Sajnos a dolgozó nők nagy része ezt nem engedhetik meg maguknak sem munkájuk miatt, sem a hátterük miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!