Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek is rossz ha egy...

Szerintetek is rossz ha egy nő férfiasan öltözködik (Converse, farmergatya)? Csajok miért hordtok még huszonévesen is nőietlen, férfi ruhákat?

Figyelt kérdés

Külföldön voltam 1 hónapig, ott kb minden nő aki kimegy az utcára úgy néz ki mintha most jött volna le a kifutóról! A tizenéves lányoktól kezdve az babakocsit tologató 40-esekig mindenki.

Ultramagas tűsarkú, miniszoknya, tökéletes lábak, fekete ruhák, divatos táskák, napszemcsi, tökéletes frizura, stb

Kb 1 hónap alatt 1 nőt se láttam Converseben :D és olyat se nagyon láttam h valaki pattanásosan, zsíros hajjal feszít amúgy állítólag "igényes" létére!

Itthon meg már az is nagy szó, ha valakin feszül valamennyire a farmer, és nem lógós, mint a deszkás fiúkon. Ezentúl a farmer+tornacipő párosítás a legízléstelebb ruha amit nő magára tud aggatni. (persze ha nem épp a konditerembe igyekszik, na de nézzétek meg, ilyen nőkkel van tele a belváros, egyetemek, de még munkahelyre is ezt veszik) Ez egy FÉRFI ruha, miért hordjátok lányok? A fiúk se hordanak miniszoknyát...

Ti mit gondoltok erről fiúk lányok? Most amúgy nem a tinikre meg a kislányokra gondolok! Ők hoprdhatnak ilyen ruhát. De másoknak nem rossz, h ilyen kislányosan öltözködnek?

Miért van ennyi slampos nő, ha amúgy pénzük van, mert mindenki Iphone-al rohangál kb? Meg amúgyse hiszem el h drágább egy normális nőies ruha mint egy 16 ezres Converse, ami szét is megy meg minden baja van.

2013. máj. 6. 18:13
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
100%
én voltam a Pradás meg egyéb szarságos kommentelő. :D Teljesen mindegy, hogy fiú vagy-e vagy lány. Én is nőiesen öltözködöm (de nem hordok állandóan magassarkút szoknyával, egy városban flangáláshoz, vagy iskolába nem praktikus...), nem is vennék fel farmert tornacipővel, de ők sem szólnak abba bele, hogy minek kell csinin öltözködni egyeseknek. Vagy épp, minek kell elegánsan öltözködni - a te esetedben. Tehát ez ugyanolyan. Ne szólja le senki, hogy ki miképp öltözködik.
2013. máj. 6. 19:23
 12/55 anonim ***** válasza:
100%
hát menjél a játszóra tűsarkúban, meg cipeld a cekkereket, lépj fel a buszra miniben és hordd tisztítani a csini ruhákat havonta darabját 3ezerért, mert kimosni nem lehet mindet. Biztos ufó vagyok, de nem tudok futni a 3 éves után magas sarkúban, és nem akarok minden nap sminkben pompázni azért, hogy elvigyem a gyereket az oviba és elmenjek boltba. A pattanással meg mit csináljak, húzzak zsákot a fejemre?
2013. máj. 6. 19:47
 13/55 anonim ***** válasza:
5%

Egyetértek kérdező. Én az ilyen csajokon max végignézek, de ha akarnak valamit tőlem, akkor öltözzenek át.

Utálom a férfias nőket!

2013. máj. 6. 20:32
 14/55 anonim ***** válasza:
100%
13. válaszoló, gondolom neked sincs barátnőd. Előbb tükörbe kellene nézni. Nehogy már így kezeld a nőket, hogy "ha akarnak valamit tőlem, akkor öltözzenek át", mert ha valóban ilyen lekezelő vagy akkor csak gratulálni tudok..
2013. máj. 6. 20:34
 15/55 A kérdező kommentje:

de nem zavar titeket h ugyanúgy néztek ki mint a többi nő 60-70%-a beleértve az összes tizenévest?

és azok a lányok akik folyton sírnak, h őket nem nézik meg a jóképű pasik, vajon gondolkoztak már azon h nem elég nőiesek?

amúgy érthető, h gyerek után nem jó rohangálni azokban a cipőkben (bár azért látok pár nőt aki megoldja). de ettől még egy kisgyerekes anya is lehet(ne) divatos!

de nem is a kisgyerekes anyukákra gondoltam amúgyse!

2013. máj. 6. 20:34
 16/55 anonim ***** válasza:
97%
Mi meg azokat a pasikat, akik első ránézésre ítélnek, és minden következtetést levonnak a ruhából :D ostobák.
2013. máj. 6. 20:35
 17/55 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kedves kérdező mostantól csak szmokingban, kényelmetlen ünnepi cipőben, nyakig begombolt ingben és nyakkendőben járj mindenhová. ;) Kíváncsi lennék, hogy vajon te hogy nézhetsz ki, hogy így kritizálod a nőket, és hogy van-e barátnőd. (nincs)
2013. máj. 6. 20:41
 18/55 A kérdező kommentje:

ok, bár a szmoking sztem röhejesen néz ki.

sokszor járok zakóban és ingben, megvan a hatása is.

de én se azt mondtam h nagyestélyiben járjatok, akkor én minek járjak szmokingban v öltönyben?

2013. máj. 6. 21:13
 19/55 anonim ***** válasza:
97%

A farmernadrág miért férfias, te IQ-bajnok? Egy szűk farmer szerintem igenis lehet szexi.

Suliba meg nem fogok magassarkúban menni. Hogy miért? Mert képzeld, rohadtul nem kényelmes úgy ácsorogni a buszon, hogy a testsúlyod nagy része a lábfejed első felére nehezedik.

Egyébként érdekes, engem farmerban és tornacipőben is ugyanannyian megnéznek, mint miniszoknyában és magassarkúban, de biztos a körülöttem lévő pasikkal van a gond..

2013. máj. 6. 21:35
 20/55 anonim ***** válasza:
100%

Ja az meg már a plusz, hogyha kívánságod szerint éjjel-nappal magassarkúzunk, és kimegy a bokánk, akkor jönnek a magafajtáktól abbeszólogatások, hogy minek hord az olyan magassarkút aki nem tud benne járni. Neked könnyű, mert kénylemes minden. Csak lennél a helyemben aki egy nap a fél várost átgyalogolja, és vegye fel hozzá tűsarkút, kíváncsi vagyok mit szólnál. Hány csajt sikerült ezzel a dumával levenni a lábáról. Elárulom, hogy nem fognak leállni veled ha neked ennyire ez számít. Bele sem gondolsz, hogy a nők többsége valószínű nem olyan helyzetben van, hogy szoknyácskában és tűsarkúban libegjen egész nap.

De ha ennyire meg akarod szabni, hogy ki mit hordjon, legyél stylist.

2013. máj. 6. 21:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!