Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek is rossz ha egy...

Szerintetek is rossz ha egy nő férfiasan öltözködik (Converse, farmergatya)? Csajok miért hordtok még huszonévesen is nőietlen, férfi ruhákat?

Figyelt kérdés

Külföldön voltam 1 hónapig, ott kb minden nő aki kimegy az utcára úgy néz ki mintha most jött volna le a kifutóról! A tizenéves lányoktól kezdve az babakocsit tologató 40-esekig mindenki.

Ultramagas tűsarkú, miniszoknya, tökéletes lábak, fekete ruhák, divatos táskák, napszemcsi, tökéletes frizura, stb

Kb 1 hónap alatt 1 nőt se láttam Converseben :D és olyat se nagyon láttam h valaki pattanásosan, zsíros hajjal feszít amúgy állítólag "igényes" létére!

Itthon meg már az is nagy szó, ha valakin feszül valamennyire a farmer, és nem lógós, mint a deszkás fiúkon. Ezentúl a farmer+tornacipő párosítás a legízléstelebb ruha amit nő magára tud aggatni. (persze ha nem épp a konditerembe igyekszik, na de nézzétek meg, ilyen nőkkel van tele a belváros, egyetemek, de még munkahelyre is ezt veszik) Ez egy FÉRFI ruha, miért hordjátok lányok? A fiúk se hordanak miniszoknyát...

Ti mit gondoltok erről fiúk lányok? Most amúgy nem a tinikre meg a kislányokra gondolok! Ők hoprdhatnak ilyen ruhát. De másoknak nem rossz, h ilyen kislányosan öltözködnek?

Miért van ennyi slampos nő, ha amúgy pénzük van, mert mindenki Iphone-al rohangál kb? Meg amúgyse hiszem el h drágább egy normális nőies ruha mint egy 16 ezres Converse, ami szét is megy meg minden baja van.

2013. máj. 6. 18:13
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
92%
Igen biztos te olyan fiu vagy akire mindenki azt mondja hogy na igen igy néz ki egy férfi :DDD ahha. Amugy meg a farmer miota férfias? Hol élsz te 1700-ban? Szoknya meg tüsarku hahaha Gondolom külföldön az anyuka kontyban 15 cm-s platformban és Valentinoban viszi a gyerekeket a játszora. meg a pink converse egy feszes farmerrel neked fius? Te bu.zi vagy elnézést?
2013. máj. 7. 00:22
 22/55 anonim ***** válasza:
9%

Maximálisan egyetértek veled kérdező. Valóban nagyot fordult a világ. Én sem értem, mi a jó abban, hogy 10 cm-re kell menni valakihez, hogy meg tudjuk állapítani az illető nemét.

Persze nem kell nagyestélyi meg magassarkú, egy csinos szoknya egy balerinacipővel is nagyon szép, és ez szerintem hétköznapi viseletbe is belefér. Egy nő igenis hordjon szoknyát! Szerintem egy olyan nő aki állandóan férfiasan öltözik, az szégyelli a saját nemét (azt hogy nő). A farmergatyában pedig semmi nőies nincs. Teljesen mindegy, hogy feszül vagy sem. Számomra is fontos, hogy egy nő csinos, nőies legyen (mint a sorozatokban).

Egyébként a férfiak sem öltöznek férfiasan, szóval "mindenki szem a láncban".

2013. máj. 7. 00:32
 23/55 anonim ***** válasza:
97%
Egy nő bármi legyen rajta nő. Nem a kiskosztüm és egyéb műviség teszi a nőiességet. Egy fatuskóra is adhatok szoknyát attól nem lesz vonzó se nő. Kérlek szólj ha ismersz olyan hölgyet aki az év minden napján 24órában maximálisan tartja az általad leírt ideát, mert szerintem ilyen nincs maximun itt a Riversideon lévő üzletek kirakati babái. Előre sajnálom a leányzót aki hosszú távon a horgodon akad . Nem tudom mit fogsz szólni ha sminknélkül kocosan ébred majd melleted és melegítöben szolgálja fel a reggelit vagy ebédet esetleg farmer dorkó kombóban ugrik elegy liter tejért. Azt azért tegyük hozzá korántsem ruha teszi az embert itt az élő példa ..itt az élö példa sajnos ing és zakó mellé jókora felszinességet és átlagon felülil mércét csomagoltak nem kifinomultságot
2013. máj. 7. 01:48
 24/55 anonim ***** válasza:
49%

jaja, minden pasinak saját maga által vasalt ingben, zakóban kellene járnia, bőrcipőben és minimum valami elegáns öltönynadrágban, frissen borotváltan, belőtt hajjal...akkor majd visszatérhetünk a női öltözködésre.

Converse meg balerinacipő tényleg ízléstelen.)

2013. máj. 7. 07:58
 25/55 anonim ***** válasza:
6%

23-s, érdekes módon van olyan nő (inkább a negyvenesek és felette), akik bizony szépen felöltözve mennek le egy liter tejért.

A mai csajok igénytelenek. Megnéznek az utcán Converse-ben és farmerben? Igen, de nem azért, mert marha szexi vagy (kivéve, ha valami gyúrós homár az illető), hanem azért, mert igénytelen!

Én is ránézek a fiúscsajokra, és midig elkönyvelem, hogy bizony gusztustalanok.

Ilyennel soha nem kezdenék, aki nem tud normálisan felöltözni. De mondjuk ez az egész avval is magyarázható, hogy ma a csajokban semmi nőiesség nincs még viselkedésre sem. Pont ezért nem öltöznek nőiesen. Versenyt köpdösnek a férfiakkal, trágárul beszélnek, fűvel-fával elvannak. Ma ennyit tudnak a nők.

2013. máj. 7. 08:46
 26/55 A kérdező kommentje:

Látom van aki egyetért velem.

Az meg h kifordítjátok a szavaimat, nem sok értelme. Senkitől nem várnám el h napi 24 órában kosztümben legyen.

Én is otthon abban vagyok amiben akarok. Inkább az a bajom, hogy a csajok azt hiszik, h egy farmer+Converse nőies és csinos! És ezért azt veszik fel mindenhova, napi 24 órában. Szórakozóhelyre, étterembe, munkába, mindenhova.

Én se veszek fel ugyanis női öltözéket... ők is vehetnének nőit. Különben meg mi ez a duma, hogy női ruha = kényelmetlen? Akkor a teniszező nők pl. miért szoknyácskában nyomják? Bocs, még sose volt rajtam szoknya, de el nem tudom képzelni h kényelmetlenebb legyen egy farmernél, inkább kényelmesebbnek tűnik, sokkal.

2013. máj. 7. 10:23
 27/55 anonim ***** válasza:
11%

Komolyan mondom én egyszer csak a tapasztalat miatt felveszek egy zsoknyát meg egy magassarkút, hogy tényleg ennyire kényelmetlen-e. :)

De amúgy az a baj ,hogy a nők rögtön a 10-12 centis sarokkal rendelkező cipőkre gondolnak ,mivel korlátozottak. Elég lenne egy 5-6 centis is bőven, abban simán lehet járni és nem kötelező tűsaroknak lenni a cipőn.

A férfi táncosok cipője is 4-5 centis sarokkal rendelkezik és nem csak sétálnak, haem táncolnak benne. Az a baj ,hogy sok csaj nem tud mozogni, mivel a sportot messzire elkerülik (kivéve a fedettpályás behányást a buliban).

2013. máj. 7. 11:12
 28/55 anonim ***** válasza:
18%
Kedves kerdezo! Nalad a pont! 100%-ban egyet ertek veled valoban a mi ruhatarunkban turkalnak a csajok! Azt hiszik nekik mindent felszabad venni,ami ferfi,mondvan kenyelmes! Ezzel csak az a gond ,hogy visszafele nem igaz! Engem az all egyenjogusag zavar,de nagyon! Arra gondolok,hogy ha en felvennek 1 csogatyat mert kenyelmesnek talalom,akkor egy paran biztos osszasugnanak az utcan mogottem! Na ez sajnos a nokre nem igaz ha fius ruhaba vannak! De hala neked te is probalod velem egyutt felnyitni a sok alvo ember szemet,vegyek mar eszre mi ferfiak el vagyunk nyomva az oltozkodes teren, nekunk csak az egyhangu fantazia mentes szurke divat jut! Ami valamilyen oknal fogva a noknek is tetszik! Tisztelet a kivetelnek,mert nekem is a noies nok jonnek be!!!
2013. máj. 7. 11:16
 29/55 anonim ***** válasza:
94%
Az 55%-os válaszolónak: ha ezt nekem címezted, nem hinném, hogy undorodva néznének meg. Jó alakom van, és ezzel tisztában vagyok (sportolok), egy feszes farmer meg egy top igenis kiemeli ezt, még akkor is, ha sportos cipővel veszem fel (egyébként nem hordok Converse-t, Adidas-párti vagyok). Igénytelennek meg nem igazán mondhat senki, mivel naponta 2x fürdök, minden evés után fogat mosok, 2 naponta hajat mosok, a ruhám pedig mindig tiszta és frissen vasalt, sőt, még sminkelek is. Ja, és gondolom, ha elmegyek valahova a barátaimmal este, azért tapad rám annyi pasi, mert azt nézik, milyen undorító egy lány fehér Adidas-ban.. Hát hogyne. :D
2013. máj. 7. 11:36
 30/55 anonim ***** válasza:
97%

És akkor mi a csudit (hogy ne káromkodjak) hordjunk ha kényelmesen akarunk öltözni? Mert nem jó ám egész nap a szoknyát fogni, hogy fel ne libbenjen. Én is a nőies típusba tartozom, de múltkor is egy szombati napra egy szép H&M balerinát vettem fel, hadd'ne mondjam hazafelé már mezítláb kellett mennem annyi széttörte a lábam.

Dolgozó/iskolába járó nők vagyunk, ne várjátok el, hogy majd a macskaköves úton a busz után magassarkúban fussunk.

De tényleg azt várom, hogy egyszer csak egyetlen napot legyetek ilyen öltözékben, és garantáltan visszasírjátok a ti kényelmes ruháitokat. Az oké, hogy ti könnyen beszéltek akiknek minden lapossarkú, bárhova mentek.

Nincs converse cipőm, de sok lapostalpúm még is, mert egyszerűen hétköznaponként meghalok magassarkúban.

És azt is elmondom, hogy nincs mindenkinek tökéletes lába, van akinek visszeres, van akinek túl nagy a vádlija a sporttól, stb. Aztán majd jól kiröhögitek az ilyeneket az utcán ha szoknyát mernek húzni.

A nők 90%-a azért nem hord szoknyát és magassarkút (az alkalmakon kívül természetesen) mert oka van rá.

Gratulálok a felfogásotokhoz, gondolom se feleségetek, se barátnőtök.

2013. máj. 7. 11:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!