Fiúk! Valaki hordja úgy a boxeralsót éjszaka, hogy az elején a gomb ki van gombolva, és ha feláll, kilóg a lyukon?
Figyelt kérdés
Az egyik barátom mesélte, hogy ő így hordja éjszakánként és nagyon kényelmes. Én is kipróbáltam, és szerintem is nagyon kényelmes, főleg, mikor feláll, a nem húzza a gatya, pedig nekem elég nagy a péniszem (20 cm)... De tényleg sokkal szabadabbnak érzem magam.2013. máj. 5. 22:33
3/12 anonim válasza:
és miért áll fel álmodban, de komolyan?...
nem kéne pucér fiúkákkal álmodnod.
4/12 anonim válasza:
Óvatosan aludjál! El ne törjön a fütyid! :D
5/12 anonim válasza:
#3: Ostobaságot beszélsz. Éjszaka, alvás közben, neked is van néhány merevedésed, sőt, ez teljesen természetes és normális dolog.
7/12 anonim válasza:
a pasim bő boxerben vagy meztelenül alszik :)
8/12 anonim válasza:
Én is így csinálom, csak nekem fecském van, amin ki lehet venni elöl
9/12 anonim válasza:
Igen igen, és is keveszem elől a fecskéből, vagy ha nem olyan van rajtam, amiből ki lehet venni, akkor ha feláll, könnyen ki lehet venni oldalt, vagy magától kiesik, mivel nekem is, mint a barátodnak, 21 centi. 18/f
10/12 anonim válasza:
meztelenül alszom nem kell vele vacakolni ha feláll 19 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!