Lányok volt már olyan, hogy leggingsben aludtatok éjszaka?
Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 15:54
1/7 anonim válasza:
Volt. Úgy aludtam el, mikor reggel felébredtem, már nem bírtam leszedni magamról, rám ragadt.
2/7 anonim válasza:
Volt. Mikor éjszakás voltam, szállodában dolgozok. Mert, ez olyan nagy szám, leggingsben elaludni vagy mi?
3/7 anonim válasza:
Én minden este abban alszom, mert jó meleg. Persze nem latexban. :)
4/7 ívy1 válasza:
Nekem van direkt alvós leggingsem,egy rózsaszín,és egy világos szürke.Nagyon kényelmes.
5/7 anonim válasza:
Itthon leggingsben rohangálok, de éjszaka hülyére vakarnám magam benne. Takarításhoz kényelmes, aludni nem igazán.
6/7 anonim válasza:
Én ugyan fiú vagyok, de én is leggingsben szoktam aludni télen. Pizsinek ez a legkényelmesebb, nem gyűrődik, tök jó komfortos, és meleg. :)
7/7 anonim válasza:
El se tudnám képzelni az életet leggings nélkül, így az alvást se.
Egy 30as pasi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!