Miért gáz, ha egy pólóból átlátszik a mellbimbó? Ez olyan kategória lenne, mint a fiúknál, ha a gatyában feláll?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 20:34
1/11 anonim válasza:
Kb a tevepatához tudnám hasonlítani.
3/11 anonim válasza:
Eléggáz..Nem gondolod, de komolyan?!
AZ A MELLBIMBÓD!!
Én pl nagyon nem vagyok kiváncsi a mellbimbódra.
5/11 anonim válasza:
Ezt mondják a lányok xD haha szerintem semmi gáz nincs benne ha hegyes és kemény és dudorodik :) Utálom a melltartót, kivételes alkalmakkor hordok csak :)
Még egyetlen pasitól sem hallottam hogy undorító lenne, a csajok véleményére meg magasról teszek :)
28L
6/11 anonim válasza:
Kedves előttem szóló 28/L, akkor had legyek az első, UNDORÍTÓ. Kiröhögnélek az utcán ha szembe jönnél.
7/11 anonim válasza:
Elég ribancos. De hát vannak ilyen nők, akik szeretik magukat kirakatba tenni, aztán csodálkoznak, ha mindenki csak meg akarja d.ugni. Normális férfi nem tűrné, ha a párjának a mellbimbójában gyönyörködne a többi férfi.
9/11 anonim válasza:
Röhögjetek, kit érdekel? :DD Én meg más miatt rajtatok :D
Inkább mint a seggkinn szoknyák vagy cicagatyák rövid pólóval. :D
Jó kacagást :D
10/11 anonim válasza:
Olyanokat se hordok, férfi vagyok, szívás :D Én röhögök még mindig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!