Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak ha éjszaka feláll akkor utána magától lelankad vagy el is mennek?
16 éves vagyok, a barátom 20. Nála fogok aludni, de érdekel hogy is megy ez, ha mellette alszom nyilván fel fog állni neki. Vagy arra ha elmegy, felébred egy fiú?
Vagy hogy megy ez? Légyszi ne nevessetek ki!
különben én hallottam, h van ilyen. ha sokáig nem csinálod. egy csomó ember éjjel elfolyik vagy mi, amikor először van spermájuk. nekem nem volt ilyen gondom, mert már előbb reszeltem, mint hogy jött volna cumó:) de ne aggódj, minden srác becsületesen csapolja magát, szóval nem lesz ilyen.
bár ha jobban belegondolok... most a bnőm hugának a pasija először akart behatolni a csajba, és a bejárat előtt elsült. kétszer is. ez nemtom mér van, de lehet, hogy van ennek durvább fajtája is, amikor annyitól elmegy, hogy odadörgölőzöl. de erre nagyon kicsi esély van:) nem nagyon ismerek ilyen embereket, nem túl gyakori. az szokott lenni első szexnél a probléma, hogy a srácnak nem áll fel, mert izgul vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!