Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúknak ha éjszaka feláll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknak ha éjszaka feláll akkor utána magától lelankad vagy el is mennek?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, a barátom 20. Nála fogok aludni, de érdekel hogy is megy ez, ha mellette alszom nyilván fel fog állni neki. Vagy arra ha elmegy, felébred egy fiú?

Vagy hogy megy ez? Légyszi ne nevessetek ki!

2011. febr. 1. 23:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Egy fiut k*rva egyszerű feligatni, de attol h ott vagy mellette nem fog folyamatosan állni xD Meg sulyos problémái vannak ha csak ugy elmenne gyakran... Am meg ha ezt nem tudom sztem nem kéne dugnod mindenfele dehát ilyen a világ..
2011. febr. 1. 23:56
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha minden alkalommal elmenne, amikor feláll neki, akkor kiszáradna :)
2011. febr. 1. 23:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
az enyém pisilni is kimegy magától
2011. febr. 1. 23:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Ezt adooom xDxD am én minden második percben elmek alvás közbe és fel is ébredek. Így 5 éve nem alszom :) Eddig jol megy xD
2011. febr. 1. 23:57
 5/13 anonim ***** válasza:
hát, ha éjjel feláll, akkor ált elmegyek. de nem magától:D egyébként meg bnőm ha itt alszik v én ott akkor is ez a helyzet, csak kicsit máshogy
2011. febr. 1. 23:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha már ott alszol, nehogy már magátol kelljen elmennie xD Szerencsére barátnöm mindig segít neki :$ Köszi h megoszthattam xD
2011. febr. 2. 00:01
 7/13 A kérdező kommentje:
NEM fogunk lefeküdni, az még korai lenne. Légyszi válaszoljatok rendesen, mert tényleg érdekel!
2011. febr. 2. 00:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Jah... ez a válasz már tetszik... Szóval nem megy csak ugy el.. Ez a válasz. Fel állni meg talán felfog, de nem egész éjjel... attol h ott vagy még nem fog folyamatosan állni
2011. febr. 2. 00:06
 9/13 anonim ***** válasza:
pláne nem fog elmenni
2011. febr. 2. 00:39
 10/13 anonim ***** válasza:

különben én hallottam, h van ilyen. ha sokáig nem csinálod. egy csomó ember éjjel elfolyik vagy mi, amikor először van spermájuk. nekem nem volt ilyen gondom, mert már előbb reszeltem, mint hogy jött volna cumó:) de ne aggódj, minden srác becsületesen csapolja magát, szóval nem lesz ilyen.

bár ha jobban belegondolok... most a bnőm hugának a pasija először akart behatolni a csajba, és a bejárat előtt elsült. kétszer is. ez nemtom mér van, de lehet, hogy van ennek durvább fajtája is, amikor annyitól elmegy, hogy odadörgölőzöl. de erre nagyon kicsi esély van:) nem nagyon ismerek ilyen embereket, nem túl gyakori. az szokott lenni első szexnél a probléma, hogy a srácnak nem áll fel, mert izgul vagy valami.

2011. febr. 2. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!