Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúknak ha éjszaka feláll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknak ha éjszaka feláll akkor utána magától lelankad vagy el is mennek?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, a barátom 20. Nála fogok aludni, de érdekel hogy is megy ez, ha mellette alszom nyilván fel fog állni neki. Vagy arra ha elmegy, felébred egy fiú?

Vagy hogy megy ez? Légyszi ne nevessetek ki!

2011. febr. 1. 23:52
1 2
 11/13 anonim válasza:

Az, hogy éjjel feláll, állítólag nem is attól van, hogy "szépet" álmodik, vagy felizgulna álmában.

Én úgy hallottam/ olvastam (persze hazudni is lehet, senki nem bizonyított még be semmit), hogy ez a reggeli merevedés csupán azért történik meg, mert a szervezet úgymond frissíti magát, a hímtag megtelik vérrel, hogy "ellenőrizze" úgymond magát.

"Az éjjeli erekciók során megemelkedik a pulzus is. Nem ismert azonban hogy ezeknek az erekcióknak köze van-e testünk fizikai változásához, ez további kutatásokat igényelne. Sok szakértő azt állítja, hogy ez jele annak, hogy testünk normálisan működik."

Hát kábé ilyeneket írnak róla... A lényeg, hogy attól, hogy neki este feláll, nem kell, hogy kellemetlenül érezd magad, álmában valószínűleg nem azért történik a dolog, mert mellette vagy.

Ja és igen, lelankad... :)

(NG)

2011. febr. 2. 02:15
 12/13 anonim ***** válasza:

1. Buta kislány vagy és inkább tájékozódnod kéne, mint hogy ott aludj a barátodnál. A gyakorikérdéseken sok mindent lehet csinálni, de tanulni nem hiszem. Azért megsajnáltalak (ja és egy pacsi a pasidnak)úgyhogy leírom.

Igen, valószínűleg fel fog állni, de ettől még nem lesz orgazmusa, ha nem csinál vele semmit, akkor logikusan állni fog addig, amíg el nem fárad vagy rá nem vesz, hogy segíts neki.

Nem nevetek, sírok. Miért nem kérdezed meg a szüleidet? Ha elég nagylány vagy ahhoz, hogy ott aludj a barátodnál, akkor igazán lehetnél annyira tökös, hogy megkérdezed őket vagy valami hozzád közelálló személyt.

Sok sikert 18/F

2011. febr. 2. 08:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Figyeld a szerszámát. Ha fél óránál tovább áll, a kezeddel vagy a száddal elégítsd ki, nehogy rossz emlék maradj neki.
2011. febr. 2. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!