Kislányom 2 hete kezdett el mászni, tegnap óta feláll, de még félálomban is ezt gyakorolja. Mostmár tényleg nem lesz egy nyugodt percem még éjszaka sem?
Figyelt kérdés
Dörzsöli a szemét, szinte már alszik, de ő akkor is mászik a kiságyban, kapaszkodik a rácsban és gyakorolja az állást. Ma este már magam mellé vettem, mert folyton arra ébredtünk, hogy álmában feláll, elesik és beüti a fejét a rácsba, erre hajnalban arra ébredek, hogy üvölt, mert álmában lemászott a francia ágyról és leesett. Már nem tudom mit csináljak vele, mégsem kötözhetem le..., sokáig tart ez az időszak, egyátalán normális ez, más babája is csinálta ezt?2008. szept. 24. 08:20
1/2 anonim válasza:
Mi még nem állunk, de én egy hete likvidáltam a kiságyat, nálunk nem vált be.
Vettünk a szobájába egy hatalmas matracot, azon alszik. Azóta picit nyugodtabb vagyok. Addig meg rakd magatok közé!
Sok sikert és kitartást!
2/2 anonim válasza:
Nálunk is ugyanez történt. Amíg nem tudnak kapaszkodva is biztosan megállni, addig az én lányom is állandóan hátraesett a kiságyban és beverte a rácsba a fejét.
Én a rácsvédőt próbáltam úgy megkötözni, hogy ne a rácsba üsse a fejét, egyebet nem tudtam tenni.
Szerencsére nálunk csak kb. 1-2 hétig tartott, utána már biztosan fel tudott állni és nem esett el.
Kitartás, vége lesz ennek az időszaknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!