Hollister-t hordani sznobizmus?
szerintem nem , nekem sokkal régebbóta van , mint a legtöbb embernek MO-n, akkor olyan jó volt, amikor senki nem ismerte még. amugy nagyon jó márka, nyugodtam hordjál hollistert.
16/L
Szerintem se, az előttem szolónak, nem vagy egyedül, nekem is már nagyon régóta vannak ilyen ruháim és még mindig nagyon jók, élvezet hordani őket. :)
Plusz van egy parfümöm is és a lányok nagyon imádják, mikor azt használom. (azt nem tudom miért, de nagyon belelkesednek :D )
Itthon nem tudom mennyibe kerül, mert többnyire USA-ból kapom vagy veszem őket, de nem hiszem, h olyan drágák lennének.
Nem tudom, h voltatok-e már rendes Holister boltban, de én iszonyatosan bírom azt az illatot ami a boltban szokott lenni, egész nap ott tudnék lenni :D
20/F
előző vagyok, mert ez lemaradt
Mellesleg hol szeretnél venni ilyen ruhákat? Van már Mo.-on is hely ahol lehet venni? (turkálókat kivéve vagyis használt angol ruhák)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!