Mi ez az "ájfón" mánia? Nem csak sznobizmus, vagy egónövelés?
Figyelt kérdés
Az OK, hogy egy klassz telefon. Na de most tényleg annyira jobb a többitől, hogy sorok állnak érte? Aztán, hogy válság van... :D Vagy ez is csak Amerika-majmolás? És még egy érdekesség... iPhone fanok mind leszarozzák az összes márkát, holott ma már mindenki tudhatja, hogy egyik gyártó felsőkategóriás telója sem szar! Szal nekem ezért bűzlik itt a sznobizmus :)2012. nov. 18. 19:59
1/13 anonim válasza:
Az ájfon egy jó teló de az ájfon fanok nem látnak a csilli-villi ájfonjukon túl és ezért van ez a nagy hype.A Válság ide vagy oda akinek eddig volt pénze 200e-s telót venni annak ezután is lesz.
2/13 anonim válasza:
Teljesen igazad van, erős a szaga :-)
3/13 anonim válasza:
" klassz telefon"
Én kifejezetten hülyét kapok tőle. Szerintem egyáltalán nem jó, sem anyagban, sem szoftverében(túl egyszerű, felhasználóbarát,amatőr) nempláne árában4
4/13 anonim válasza:
Én nekem "ájfonom" van de mégse vagyok sznob.Csak sajna sok ember már csak azért veszi..
5/13 anonim válasza:
én is az utolsóhoz csatlakozok, és aki céllal veszi, az igen is tudja, hogy valamiben jobb más telóknál. én másfél órás koncerteket videózok vele, és mind a videók kép/hang minősége kimagasló(hangfal mellett állok, és nem recseg a hang, meg semmi), másik pedig, hogy ezután még mindig marad legalább 30%-os töltöttségem, ezt megpróbáltam már xperia s-el, amit nagyon jó telefonnak tartom, és nem sikerült neki meggyőznie ezen a téren. persze igaz, sajnos van olyan, aki csak azért veszi meg, mert tele van pénzzel...különben meg az ilyen kérdések is pont ugyanolyanok...senki nem mondta, hogy foglalkozz más telefonjával.
6/13 anonim válasza:
Egyébként meg lhet nézni az Iphonokat meg az androidos telefonokat,iphonban 2 magos 1.2Ghz processzor van androidban meg már 1.5 4 magosok is vannak sokkal olcsóbbért!!!
7/13 anonim válasza:
jó, de ha nem használod ki a 4 magot, akkor mire jó? inkább fizetek egy olyanért, ami egy funkciót minőségibben végrehajt, minthogy a minőség helyett erősebb, de felesleges hardverért fizessek. sgs3 se olcsóbb, mint egy iPhone 5 16gb.
8/13 anonim válasza:
Mindenki csak a magokkal van meghúzatva.Igaz hogy kicsit olcsóbb a S3 az iPhone 5 től.De az iPhone 5 2 magos procija gyorsabb mint a S3 4 magja....
9/13 A kérdező kommentje:
Én nem kérdeztem hogy melyik jobb teló az iPhone-nál! Az ízlés és pénztárca dolga. Ja, és az iPhonos kommentelő, aki letámadott, hogy ne foglalkozzak más mobiljával...nos, talán gyengeelméjűnek tetszik lenni??? :DDD Én egy informatív kérdést tettem, és még azt is elismertem, hogy jó az a teló. Csak érdekelt, mitől státusszimbólum. Erre védőbeszédet írt, mikor én sosem firtattam sem az elemet, sem a tudását. Nah, ennyit erről...
2012. nov. 19. 17:40
10/13 anonim válasza:
nem csak erre a kérdésre gondoltam, hanem úgy általánosan, meg volt, aki itt szidta, inkább neki szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!