Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi ez az "ájfón" mánia? Nem...

Mi ez az "ájfón" mánia? Nem csak sznobizmus, vagy egónövelés?

Figyelt kérdés
Az OK, hogy egy klassz telefon. Na de most tényleg annyira jobb a többitől, hogy sorok állnak érte? Aztán, hogy válság van... :D Vagy ez is csak Amerika-majmolás? És még egy érdekesség... iPhone fanok mind leszarozzák az összes márkát, holott ma már mindenki tudhatja, hogy egyik gyártó felsőkategóriás telója sem szar! Szal nekem ezért bűzlik itt a sznobizmus :)
2012. nov. 18. 19:59
1 2
 11/13 anonim válasza:

Nem igazán mert nem mindenki azzal jön , hogy úristen iPhonem van akkor az összes telefon szar !.. nem így kezeli mindenki ! Van aki magábantartja a véleményét és csak az a iphone van neki és kész.

iPhone 6s tulajdonosa 15/L

2016. júl. 20. 13:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem ezüstszínű iPhone 5S-es telefonom van, tök f sza telefon, 1x-űen imádommm! Sok mindenbe jóval extrább, mint pl egy Samsung; zeneletöltés, bikaerős aksi stb. És régi vágyam volt már, "összekapartam" az árát nagy nehezen és sok-sok év alatt.

Kicsi, keskeny méretével jól beleillik a markomba, praktikus csinos méret, nem úgy, mint haverom 8 Plus modellje.

Az iPhone 7-es is kis keskeny kis csinos, de nem annyira, de mégse olyan ormótlan k rva nagy, nem 10-13 cm széles, mint a Plus-os modellek. Fuhhh bakker, azt egy marék nem tudja átérni, csak kettő kézzel lehet fogni...

2019. júl. 1. 10:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Ja és sznob se vok, csak jó a fizetésem.
2019. júl. 1. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!