Ti értitek, hogy miért olyan nagy divat az amerikai zászló?
Régen, amikor még nem volt olyan nagy divat, és lookbookon meg hasonló helyeken láttam, azt mondtam, hogy jól néz ki. De magyar embereknek mért kell amerikai zászlós ruhát hordaniuk? Ennyi erővel hordhatna magyar zászlót is, bár azt is kicsit túlzásnak tartanám...
Bármelyik boltba bemegyek, van egy sarok, ahol csak amerikai mintás ruhák vannak. És az mégjobban felidegesít, hogy vannak, (sőt, szerintem a többség ilyen) akik csak divatból és majmolásból vesznek ilyen ruhákat.
Ha sétálok a strandon, minden második lánynak ugyanolyan pántnélküli amerikai zászló mintás a fürdőruhája.
Ezalatt a pár hónap alatt úgy megutáltam az amerikai zászlót, hogy hogyha meglátok egyet, elhányom magam.
Mire fel van ez az egész?
Egyszerű az egész...Amerika és Anglia menő országok,és nagy hatalommal rendelkeznek! Ha egy lány vagy egy fiú felvesz amcsi,vagy angol mintás ruhát akkor ők azt hiszik magukról hogy a két ország valamelyikének a szülöttje,így ők is menők és nagy hatalmúak..pedig nem! :(
Richárd voltam!
Szánalom. A strandon túlzás nélkül, minden 3. tinilányon zászlómintás bikini van.
De most már nem is idegesítem magam rajta. Semmi egyedi ötletük nincs, és inkább beállnak a sorba... -.-
Nem értem, h miért idegesít titeket más ember öltözködése?
Am az, h fölvesz vki egy ilyet, nem jelenti azt, h ő "nagy embernek" képzeli magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!