Hol tudok venni USA zászlós bikinit?
Figyelt kérdés
Légy szives pontos címeket adjatok. És én olyanra gondolok,ami elől a 'melltartó' részénél meg van csavarva,szóval ilyen csavaros2012. jún. 24. 14:05
1/10 anonim válasza:
Balatonfüreden a parton. A sétáló résznél van egy csomó butik és többe is láttam : )
2/10 anonim válasza:
Pesten a plázákba szinte minden 2. butikban vannak ilyenek. Turkálókba is szoktak lenni és ott egyedibbek is vannak amit nem biztos hogy megveszel egy márkásabb üzletben, vagy egy kínaiban.
3/10 anonim válasza:
Most jöttem a kínaiból. 3 féle ilyen fürdőruha volt. Olyan is amit te szeretnél. Én is vettem egyet. Kendő is van hozzá.
És van angol mintás is.
Tulajdonképpen majdnem minden kínaiban van.
4/10 anonim válasza:
Igen minden kínai üzletben van több fajta is, de van a new yorkerben is pl. Plázában is tuti találsz magadnak.
5/10 anonim válasza:
kb. mindenhol. Kínai , New Yorker,Aréna pláza most ezeket tudom mondani de nagyon sok ismerősömnek van akik nem itt vették szóval sok helyen találsz.
6/10 anonim válasza:
Nálunk az egyik butikban van. :) Pont ma vettem :D
7/10 anonim válasza:
Szinte mindenhol, de ne lepődj meg ha rajtad kívül még húszan ilyenbe lesznek. :D
8/10 anonim válasza:
Őszintén? Bárhol...
Mindenkin olyat látok, minden boltban minimum 2 félét látok..de mind vagy amerikai vagy angol zászlós. Már eléggé unom... :/
9/10 anonim válasza:
rendeltem én is a vateráról vadi újat, kicsi lett a mérete, 3 hétig vártam a postást vele. és most eladom 3000-ért. M-es méret. kérésre lemérem a részeit.
10/10 anonim válasza:
Ugyan már utolsó, 3 éves a kérdés :DDD
Azóta a kérdező valószínűleg vett már és már meg is unta. Legalábbis én is 3 éve vettem, és már tavalyelőtt is undorodtam tőle, nem tudom egykoron miért tetszett. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!