Hol lehet amerikai zászlómintás trikót/pólót venni? Nem szeretnék nagyon drágán venni.
Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 18:10
1/7 anonim válasza:
a bershkaban lattam par napja, talan 4ezer ft volt
3/7 A kérdező kommentje:
hát oks.köszi :) neten viszont láttam 2ezerért az ebayen úgyh inkább ot venném meg de azért köszi
2012. febr. 22. 16:46
4/7 halibel válasza:
hmmm. az előző milyen kultúrált... no comment. amúgy az otto.hu-n is van.
5/7 A kérdező kommentje:
Azért mert szeretnék egy pólót akk már "amerika imádó p*csa"vagyok?!hűha...-.-" nem kötelező válaszolni!
2012. febr. 26. 10:04
6/7 A kérdező kommentje:
ja a tippet meg köszi :)
2012. febr. 26. 10:05
7/7 anonim válasza:
Hello!
Nem tudom, aktuális-e még a kérdésed. Én épp most nézelődtem a vanity.hu-n, és rengeteg amcsi zászlós cuccot láttam. Én is kedvelem az amerikai zászló mintájú dolgokat, bár egyelőre csak egy pötty fülbevalóm van. Szóval,amiket találtam:
táska: [link]
felső: [link]
farmer short: [link]
csőnadrád: [link]
:) Remélem, segítettem azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!