Kivágott hátú felsőhöz milyen melltartót vegyek fel?
Figyelt kérdés
[link] ilyesmihez.Tudom hogy a hagyományos sehogyse jó,de valami megoldés csak van rá :))2013. ápr. 26. 00:15
1/5 anonim válasza:
Egyszer én is felvettem egy ilyen ruhát, és én is bajban voltam vele, de bármelyik fajtát felvettem mindegyik bután állt. Aztán Anyum varrónő és vart bele egy szivacs szerűséget (ami persze szépen meg volt oldva nem látszott, hogy van benne) és melltartó nélkül vettem fel, de a szivacs tartotta. Remélem tudtam segíteni. Egyébként a ruha a 2. képhez hasonlított leginkább.
2/5 anonim válasza:
Amit az első ír. Én is szivacsot szoktam bele varrni.
Van oylan melltartó, aminek szilikon a háta, de az szerintem egyenesen gusztustalan. Meg van ez a fajta:
3/5 anonim válasza:
Ilyen ruhához nem szoktak melltartót felvenni.
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
szerintem is inkább bele kéne varrni valami szivacsot, vagy merevítőt; ha kilátszik hátul a melltartó, az elég csúnya. a szilikonpántos meg egyenesen szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!