Milyen melltartót vegyek fel egy hátul teljesen kivágott ruha alá! Nyíregyházán hol tudok esetleg venni olyan melltartót?
hát ahhoz leginkább semmilyet. tudom, manapság mindenki ragaszkodik ahhoz, hogy anélkül ki se lehet menni utcára, de hidd el, a pasik imádják. :D
Amúgy lehet venni ilyen szilikonos felragasztható valamit, hogy hol, azt nem tudom, mert nem arra élek. :D Victoria's Secret talán, ha van. De azon kívül, hogy ronda, igazán nem sokat tart, ha meg attól parázol, hogy esetleg átüt a mellbimbód, ragaszd le ragtapasszal és kész.
van olyan melltartó is, amelyik elöl ugyanolyan, mint bármelyik másik, de a hátán nem a kapcsos rész van hanem egy viszonylag vastagabb (kb 2 cm széles) szilikonpánt (ill az a szilikonpánt van az egész háton tehát nem csak 4-5 cm hosszú, ameddig a kapocs-rész tartani szokott inkább olyan 20-25 cm-es). nem tudom h mennyire tartod esztétikusnak bár engem jobban zavarna ha melltertó nélkül lépnék ki az utcára...:D ja, és nem olyan csillogós ez a pánt. azt viszont nem tudom h zavarna-e de ilyen melltartóból csak olyat láttam, aminek a nyaknál is csak egy pánt volt átvetve.
ilyet egy kínaiban láttam, ahol nagyobb választék volt melltartókból, de lehet h fehérneműbutikban is találsz...(viszont nem vagyok járatos Nyíregyházán:/ )
u.i.:és láttam is egy lányt, akin volt egy egészen derékig kivágott(hátul:D) felső és ilyen melltertó volt rajta...sztem teljesen jól nézett ki, nem volt gázos, csak egy átlátszós csík volt keresztben a hátán, amit csak akkor lehetett észrevenni, mikor megcsillant rajta a napfény.....és remélem segítettem(:
melltartó nélkül
egyrészt, a szilikonpánt az távolról látszik és nem szép
másrészt, melltartó nélkül egy csaj wáá:PP
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!