Hátul végig kivágott felsőhöz milyen melltartót vegyek fel?
Figyelt kérdés
Majdnem ilyen a felsőm, az gáz, ha pánt nélküli melltartó kilátszik? Mert azt nem tudom elképzelni, hogy ne vegyek fel alá. Vagy ha mondjuk ugyanolyan színű a melltartó, mint a felső, akkor jó?
2011. szept. 8. 22:33
2/11 anonim 

válasza:

Szerintem gáz, ha kilátszik. Vegyél fel szilikonosat, aminek semerre nincs pántja, hanem lényegében a melleidre kell felragasztani.
3/11 anonim 

válasza:

Ilyen csinos felsőnél nagyon gáz szerintem, de még a szilikonos is.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Hát fura lehet ez a szilikonos megoldás, de akkor lehet, hogy utánanézek!
2011. szept. 9. 10:10
5/11 anonim 

válasza:

pedig van olyan aminek vastag szilikon van hátul és elöl kapcsos.. sztem csakis olyat. vagy semmilyet. iszonyat gáz ha kilátszik.. sztem.. igénytelen prostituáltos.
6/11 anonim 

válasza:

Nekem is van ilyen felsőm, csak még nagyobb felületen van kivágva. Én nem értettem soha, hogy ezt most kinek találták ki, normális ember hord melltartót, ha meg nem, akkor előrenyúlsz és hupsz, látszik az egész melled :D Ez a szilikonos megoldás érdekes.
7/11 anonim 

válasza:

nekem van egy meltartóm aminek a hátul a pántja szilikon és teljesen oldalt van a kapcsa szóval az sem látszik és a pántjai is szilikonosak nagyon kényelmes és ilyen felsökhöz szerintem tökéletes. Én a new yorkerbe vettem és az ára se sok 3800ft volt.
8/11 anonim 

válasza:

van olyan is,ami nem teljesen szilikonos,csak a hátsó pántja! de asszem lehet kapni nem olyan drágán. ja és ne kérdezzétek h hol,mert fogalmam sincs...a nővéremnek van,de nem tom már h hol vette! :D xD
9/11 anonim 

válasza:

kínaiban egyszer vettem olyan melltartót ami hátul végig szilikon, de rettenetes mert gyorsan aláizzadsz és csöpög a víz a hátadon miatta.
Aki ilyen felsőt vesz annak alap hogy nem vesz alá melltartót, én sem szoktam és még sose látszott ki a mellem.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát a hátul vékony szilikonpántú melltartó még nem rossz megoldásnak tűnik, mivel ha jobban belegondolok a megkötője így is úgy is lelóg, mert hosszú és akkor meg még jobban takarná, szóval lehet alig látszódna ki. :)
2011. szept. 10. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!