Milyen melltartót ajánlotok a kivágott felsőkhöz, illetve azokhoz amiknek nincsen háta?
Nagyon szeretem az ilyen ruhákat, de kevés olyan fehérnemű van, ami fel tudnék venni alá. Láttam olyat, aminek a háta szilikon, de sokan ellene vannak pláne nyáron. Persze a legegyszerűbb megoldás ha nem veszek fel melltartót, de én nem szeretek úgy járni, főleg ha jön egy hűvösebb szellő :)
Tud valaki egy jó megoldást rá? =)
A szilikon tényleg nem jó nyárra.. műanyagban járni nem kellemes:D A pánt is csúszik össze vissza...pfuj:D Ha nem szoktad nagyon erősre húzni a pántot,vagyos nem kötöd nyakba a cicidet,akkor szerezz be olyan m.tartópántot,ami gyöngyökből áll.. az még "öltöztet" is:) van olyan is, ami sok,kb 5 vékony szálból áll,szilikonos anyagból,kül.színekben... na,az is tök jól néz ki:)
ha a háta kivágott,arra viszont nincs sok megoldás...vagyis én nem tudok... :)
Érdekelne az 5 szálas megoldás :) Tudnál képet mutatni, vagy ajánlani egy helyet ahol venni tudok?
Köszi a gyors válaszodat =)
ha semmi baja a borodnek.. az az nem erzekeny vagy nicns anyajegeyd a hatadon.. nagyon praktikus megoldas lehet a szilikonos vagy ez a szalas megodlas:)
nezz utanna fehernemu boltokban.. ;)
Első válaszoló vagyok!
ne haragudj,de nem tudom hol lehet venni... énis keresgélek:) osztálytársaim páran iylet hordanak,majd rákérdezek:)
Próbáltam már, de nekem nem jó. Úgy raktam fel, ahogy kell de úgy érzem, h leesik ha nem álló helyzetben vagyok :)
Azért köszönöm szépen!
Válasszal sajnos nem tudok szolgálni, bocsi.
De amit belinkeltél, olyat hol lehet venni? Ma néztem a Calz.doniaban meg az Intimis.imiben de csak néztek rám az eladók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!