Ma szeretnek szoptatos melltartot venni. Mit ajanlotok? Egy szammal nagyobbat vegyek a mostani meretemnel?
Remélem sikeresebb leszel mint én. Én sajna egy percig sem voltam képes szopizatatni a babát. (Vagy a picur nem akart...sajnos) Vettem is szopis melltartót, de nem tudtam fölvenni....
1 számmal nagyobbat vegyél mindenképp, mert a tejcsi csak szülés után fog igazán termelődni!
Kitartás, és sok sok tejcsit kívánok annak a picinek!
(remélem a jelen terhességemnél én is átélhetem a szoptatás örömét.23 hetes km)
Szia!Koszi a valaszodat.
34 hetes vagyok.
En is remelem h mindketten fogunk tudni szoptatni:)
Szep babavarast.
1 számmal nagyobbat vegyél, mint ami most kell.
Javaslom először vegyél valami egyszerű olcsót, mondjuk egy kínai boltban (ott kb 700 ft). Igazán a szülés után derül ki, hogy mekkora kell és mi kényelmes neked. Nehogy véletlen bevásárolj egy 5ezer forintosat, aztán csak nem lesz jó.
Jó babavárást!
Üdv, 5 hónapos édesanya.
Én 2 fajtát vettem (az egyik Triumph, a másikat pedig az Intersparban vettem, nem márkás), mindkettőt a melltartóméretemben. Amikor megszültem és elkezdtem hordani, a Triumph kicsi lett, amásik az meg jó. Aztán abból vettem még egyet, így most 2-t hordok felváltva, de ha elmegyünk vhova felveszek normális melltartót.
Amúgy már nem igazán nőttek a melleim, (csak nagyobbak, teltebbek a tejtől), mivel amikor a fiam született akkor nőttek 2 méretet és azóta is úgy maradtak.
nekem nem csak 1 számot nőtt a mellem, úgyhogy amiket 34-35 hetesen megvettem, azokat nem tudom hordani
75B-ből 95C-re nőtt
innen vettem melltartót, nagyon jó anyagú, rugalmas, jól tart, és nem drága (2 db-os csomag 2500 ft):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!