Gáz ha nem veszek fel melltartót alá? Pár óra múlva felvennék egy hátán teljesen kivágott topot.
Figyelt kérdés
.. és nincs szilikonos melltartóm, tehát esélytelen hogy felvegyek alá bármit.. Amúgy elég kicsik a melleim, de a formája nem sejlik át a felsőn. Gáz?2010. júl. 23. 14:15
1/4 anonim válasza:
Sztem nem gáz ha nem látszik át meg ilyenek,a szilikon pánt az gázabb.
2/4 anonim válasza:
Szilikon pánt akkor gáz, ha az egész hátsó része is szilikon (az a vastag), annak olyan kötözött sonka hatása van. A hátul kivágott topokhoz nem kell melltartó, pláne ha szép kis melled van, nem nagy tőgy, akkor csini lesz :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2010. júl. 23. 15:09
4/4 anonim válasza:
Nekem kisebb melleim vannak (B kosár), sosem veszek fel melltartót, minek.
Majd ha egyszer szükség lesz rá.... bár nem hiszem, hogy lesz olyan, szültem, szoptattam, a melleim feszesek, így felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!