Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Most lett elegem. Mit tehetnék?

Most lett elegem. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Lányom az őrületbe kerget a vásárlásaival. Mindig is imádta a ruhákat. De már torkig vagyok. Hetente megy vásárolni.Ilyenkor hazaállít 1-2 csőfarmerrel,5-6 pólóval,kardigánnal,é múltkor amin nagyon kiakadtam,vett egy farmerkabátot.Ez még oké,de 10000 forintért. Most meg vannak valamilyen Glamour-napok,hát mit ne mondjak,tíz perce vett egy Vans cipőt 17 ezerért.Hogy honnan vagy pénze? Sunyít. Havonta tízezret adok neki kajára,ez kis ezre,egy kis azra. És ebből 5 ezret elrak,a többit kajára költi.Ezt csinálta 3 hónapon keresztül+ még kért tőlem is pénzt,de azt nem említette,hogy neki már alapból van 15 ezre.Így én nagylelkűen adtam neki egy ötezrest,És hazaállít azzal a cipővel,meg egy pólóval.Félek,hogy a spórolt pénzét is elkölti,ami nem lenne jó,mert arra még agy szüksége lenne.Mit tehetnék?

2013. ápr. 13. 17:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az ő pénze ő dönti el mire költi el, kamasz a hibáiból tanul. Még nem tudja megérteni a pénz értékét. De ez már beteges ha ennyit vásárol. Van, hogy 2hetente megyek vásárolni, de olyankor vagy veszek 1db pólót vagy 1db cipőt, ami éppen kell. De,hogy hetente 6db póló...Mennyi ruhája lehet? Ha átlagosan számolunk, 4hét van egy hónapban az 6x4 =24 póló havonta. Nem lehet,hogy boltkóros? Vagy mittomén' mi a neve annak a betegségnek amikro nem tudod megállni, hogy ne vásárolj. Ha erről van szó akkor nézz utána egy pszichológusnak.
2013. ápr. 13. 17:14
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Nem adnék neki egy fillért se.Egyen otthon,vagy vigyen otthonról kaját.
2013. ápr. 13. 17:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire zavar, ne adj neki annyi pénzt. Ha meg már odaadtad neki, akkor arra költi, amire akarja. Akkor lenne gond, ha nem tudnád honnan szerzi a pénzt.
2013. ápr. 13. 17:19
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

Hány éves? azért egy bizonyos kor alatt ilyen nincs, hogy arra költi, amire akarja.

Az a mennyiségű ruha amit írsz valóban rengeteg. Lehet szakember nem árt.

2013. ápr. 13. 18:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Kamasz vagyok, de nem adnék neki plussz pénzt a zsebpénzén kívül. A vásárlásmánia nem normális, főleg ha már olyan szinten van hogy füllent.
2013. ápr. 13. 18:04
 6/11 rullet2002 válasza:

szerinted miért van több fizetett férfi a világon ha MAGA NEM LÁT SEMMI A HÁTÉR-BE? GONDOLKOZZ NEM CSAK TŐLED VAN PÉNZ!

elég ha meg mutatja a mellét és már is hopp meg van a lóvé!

2013. ápr. 13. 18:17
 7/11 anonim ***** válasza:

Azért ügyesen vásárol a kiscsaj, ha 2 farmert, 6 pólót, meg farmerdzsekit is tud venni egy 10esből. Bár amit én látok "nevesebb" boltokban olcsó pólókat, azok általában elég gagyi minőségűek, pl H&M-ben.

Adj neki akkor kevesebb pénzt, vagy maradjon a tízes, de akkor ne adj egy kis ez-az-ra.

2013. ápr. 13. 18:29
 8/11 anonim ***** válasza:
hmmm honnan van pénze?
2013. ápr. 13. 18:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy ezt csinálja, miért adsz neki pénzt????
2013. ápr. 13. 19:13
 10/11 anonim ***** válasza:

semmit ez a ő pénze

majd később más lesz a fontos nem a ruhák

nem tart ez nála örökké

te mennyi pénzt költesz ruhara?

2013. ápr. 13. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!