Szerintetek nagyon kinéznének engem a világból?
Figyelt kérdés
Szerintetek nagyon megszólnának, megbámulnának, ha egy katonai ballonkabátot hordanék városban? Nekem nagyon tetszik, de kb senkin nem látok ilyet, színben meg pláne. Csak vaterás képet találtam, de kb ilyesmi : [link] 2013. ápr. 10. 14:36
1/8 anonim válasza:
Nekem is hasonlóm van, és nagyon szuper. Ne törődj azzal másik mit mondanak. :)
2/8 A kérdező kommentje:
19/f elfelejtettem kiírni. :D
2013. ápr. 10. 14:46
3/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól néz ki, vegyél nyugodtan :D
4/8 anonim válasza:
Mindig is nagyra becsültem az egyéniséget, még ha kicsit deviáns is. Szerintem bátran hordjad, egyéniség leszel benne!
5/8 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, fiúkon nagyon dögös az ilyesmi :)
6/8 anonim válasza:
Nagyon állat,csak ügyelj arra hogy hozzá illő cuccokkal vedd majd fel(pl mellőzük a sport cipőket vagy a színes,giccses felső/nadrág párosítást)inkább ilyen konzervatívabb,retrós,koptatott vintage-es stílussal viszont nagyon baró sztem
7/8 anonim válasza:
elsőre a nácik hosszú kabátja jutott róla eszembe.
de szerintem vedd fel, mert nem sok emberen lehet ilyet látni. :)
8/8 anonim válasza:
Ha felveszed, akkor a saját stílusodat, saját magadat képviseled vele. Én nagyon szeretem azokat az embereket, akik bátran úgy öltöznek, ahogy akarnak és nem nézik mások véleményét. Ráadásul semmi gond nincs a kabáttal, simán felveheted, sőt, vedd is fel!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!