Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon kinéznének ha holnap...

Nagyon kinéznének ha holnap szövetkabátban mennék?

Figyelt kérdés
Az időjárásjelentés szerint 6 fok lesz egész nap, ez nem túl sok, és az a szövetkabát nem olyan vastag téli, bár nem hiszem hogy fáznék benne. Csak úgy mégis a szövet anyag miatt nem néznének rám hülyén hogy olyan mintha télikabátban mászkálnék?
2009. okt. 12. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
sztem egyáltalán nem. én ma télikabátot vettem fel olyan belül szőröset de senkisem nézett ki.
2009. okt. 12. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem néznek hülyének, ha meg furcsán néznek is kit érdekel. Az a lényeg, hogy ne fázz. Amúgyis elég télies idő következik, úgyhogy vedd fel nyugodtan.
2009. okt. 12. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
figyi, én már szeptember 1-től szinte mindig (szinte!) farmerben voltam. meg rövidebb időre bőrkabátban. motorral járok suliba. csak a legeslegmelegebb napokon jártam halásznaciban! a kabát meg azért van, mert tod, a bogarak... és nem néztek hülyének. pedig nem látszott rajtam, hogy motoros vagyok. tehát nem gáz :D
2009. okt. 12. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
én ma már télikabátba mentem meg pulcsiba 2 csukjába :D most nagyon hirtelen lehült az idő öltözz be! én holnap lehet már poló,vékonypulcsi, vastagpulcsi kabátba megyek , pedig nem vagyok egy fázos tipus..
2009. okt. 12. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a garbón gondolkozok.... a kabáton még nem, mert kocsival járok. Bár ma reggel ahogy kinéztem... :DD
2009. okt. 12. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!