Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Trikini. Kinéznének benne?

Trikini. Kinéznének benne?

Figyelt kérdés

Szép narancssárga és jól is áll mivel magas vékony lány vagyok. De attól félek, hogy jövőre már nem lesz divat vagy a strandon kinéznének benne (Balcsin), hogy túl divatos vagyok.

L/18 (nem vagyok egy jajj de divatos leányzó,mert önálló stílusom van, de ez megtetszett)

2010. júl. 6. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Viseld bátran az nem baj ha valaki divatos és csinos,jobb mintha igénytelen lenne.Ne foglalkozz senkivel,hord nyugodtan.Sztem divatos lesz jövőre is.
2010. júl. 6. 22:28
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
jasziban egy csomóan hordtak ilyet. nem tűnt úgy mintha kinéznék őket :)
2010. júl. 6. 22:34
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

én az ablakon szoktam kinézni nem a "Balcsin".

jaj ennyire plázacica vagy, hogy ha kimegy valami a divatból, akkor rögtön lecseréled? hogy olyan ruhát, ami tetszik, és ki tűnsz a tömegből, nem leszel divatmajom.

2010. júl. 6. 23:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Éppen az, hogy nem vagyok plázacica és azárt is félek tőle, hogy kinéznek. Annyiből pedig igenis érdekel, hogy divat lesz-e jövőre mert ha nem akkor kidobok egy csomó pénzt és "ciki" leszek. Félek, hogy a trikini nem lesz egy örök darab dolog...Remélem most már érted nagyjából a dilemmámat.

2010. júl. 7. 16:36
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
ez aztán komoly dilemma :D mondjuk szerintem alapból is gány, idén is, jövőre is kinéznélek, tessék. na, ez az igazi dilemma! fel ne végy egy olyan darabot, ami 3 ónapja lejárt cucc!
2010. júl. 8. 00:54
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

ne is foglalkozz velük kérdező... én rákerestem gugliba a trikinire, és elállt a lélegzetem :) én is olyat akarooook :) nagyon szép, hord nyugodtan, max azért néznek majd mert jól néz(el) ki :P

18/L

2010. júl. 8. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
ja és az utolsó válasszolóval értek eggyet ho rd nyugootam azért fognak nézni mert szexi leszel benne nekem isn olyanom van !!!és azon a napon jötttem öszze 1 helyes sráccal!!!sok sikert ne hallgass azokra a hülyékre
2010. júl. 14. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!