Trikini. Kinéznének benne?
Szép narancssárga és jól is áll mivel magas vékony lány vagyok. De attól félek, hogy jövőre már nem lesz divat vagy a strandon kinéznének benne (Balcsin), hogy túl divatos vagyok.
L/18 (nem vagyok egy jajj de divatos leányzó,mert önálló stílusom van, de ez megtetszett)
én az ablakon szoktam kinézni nem a "Balcsin".
jaj ennyire plázacica vagy, hogy ha kimegy valami a divatból, akkor rögtön lecseréled? hogy olyan ruhát, ami tetszik, és ki tűnsz a tömegből, nem leszel divatmajom.
Kedves Utolsó!
Éppen az, hogy nem vagyok plázacica és azárt is félek tőle, hogy kinéznek. Annyiből pedig igenis érdekel, hogy divat lesz-e jövőre mert ha nem akkor kidobok egy csomó pénzt és "ciki" leszek. Félek, hogy a trikini nem lesz egy örök darab dolog...Remélem most már érted nagyjából a dilemmámat.
ne is foglalkozz velük kérdező... én rákerestem gugliba a trikinire, és elállt a lélegzetem :) én is olyat akarooook :) nagyon szép, hord nyugodtan, max azért néznek majd mert jól néz(el) ki :P
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!