Mennyire jön be nektek a TRIKINI?
Figyelt kérdés
Vettem egy fehér trikinit és kiváncsi lennék milyen véleménnyel vagytok magáról a "fazonról"
ilyen, csak arany nélkül!
2011. jún. 13. 19:36
1/8 anonim válasza:
Ha barnulni akarsz,akkor felejtsd el.Amúgy jó.
3/8 A kérdező kommentje:
Elég barna vagyok, szóval nem az a fő cél :))
2011. jún. 13. 19:40
4/8 anonim válasza:
Nekem az egyszerű bikinik tetszenek. Meglátok egy trikinis csajt feláll a szőr a hátamon. Minek túlbonyolítani a fürdőruhát?
5/8 anonim válasza:
Most nem azért, de a barnulásnak ehhez mi köze van? Már elmúlt a köldökig se érő kis topocskák ideje, hogy problémát jelentene, ha a hasa nem barna. Ha ez viseli, akkor nem látszik.
Szerintem tök jól néz ki. Nekem is nagyon tetszenek az ilyen fazonú fürdőruhák, csak nekem nem jó az alakom hozzá :(
6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó!! Én is így gondolom!!
Nekem sem "tökéletes" az alakom!!! Pici poci.. na és?! :DD
Nyugodtan próbálj fel egyet és ha tetszik...viseld!!
Hidd el nagyon csini leszel
2011. jún. 13. 19:50
7/8 anonim válasza:
Köszi :)
Már próbáltam, de nem voltam megelégedve a képpel. De azóta fogytam egy keveset, lehet újra felpróbálok egyet :)
8/8 anonim válasza:
Ez a fajta fürdőruha jóformán tökéletes alakú lányokon mutat.Ha van egy kis felesleg,inkább bikini sztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!