Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kinéznének ezért az emberek?

Kinéznének ezért az emberek?

Figyelt kérdés
van,hogy nincs kedvem beszélni,itthon is meg melóhelyen is egyfolytában értelmetlen dolgokat kérdeznek az emberek,olyat amit minden nap megkérdeznek,és sokszor tele van már a tököm mindenkivel...folyt köv.lennt.
2010. aug. 12. 17:36
 1/10 A kérdező kommentje:
szerintetek antiszociális vagyok vagy ezzel van így más is? miért kötelező mindig mindenre válaszolnom,meg miért beszélnek folyton az emberek?
2010. aug. 12. 17:37
 2/10 A kérdező kommentje:
szóval kinéznének azért ha nem válaszolnék minden hülyeségre,és nem f..snám a szót mint ők?:)
2010. aug. 12. 17:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha kérdeznek illik válaszolni, még ha értelmetlen is. Amúgy én is unom már a "hogy vagy"-okat. Egyszer nem kérdeztem meg random módra, csak ha volt értelme. Amúgy jó néha csevegni fölösleges dolgokról, még ha nincs is értelme. Egyébként megértelek, de ha nincs téma, inkább beszéljen az ember valami hülyeségről, mint kussban üljön.
2010. aug. 12. 17:44
 4/10 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül, nem baj ha hallgatag vagy.
2010. aug. 12. 17:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járunk, sokszor nekem sincs nagy kedvem teljesen értelmetlen dolgokról bájcsevegni, attól is rosszul vagyok, ha órákig beszél valaki a semmiről, ha ezt nem tudom kikerülni, akkor max bólogatok, hümmögök, de ilyenkor sem veszik észre többnyire az emberek magukat.

Így személy szerint én nem néznélek ki emiatt.

2010. aug. 12. 17:53
 6/10 anonim ***** válasza:
én se szeretek beszélni.van viszont egy bnőm akinek szófosása van állandóan,hazudik jobbra balra,és azt hiszi hogy beveszem a meséjét,meg igy meg úgy,aztán fele se igaz=sok beszédnek sok az alja!!
2010. aug. 12. 18:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Kifognak,sajnos.Ne tünj túl mogorvának,ha kérdeznek válaszolj.
2010. aug. 12. 18:43
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! azért megpróbálok nem bunkónak tűnni.bár a másik okom az,hogy sokan még sz...rkeverők is,ezért sem szívesen bájcsevegek velük.akiről meg konkrétan tudom,hogy sz...rkeverő azt meg nem tudom sajnálni,magára vessen.és tök mindegy,hogy sz..rt kever a hátam mögött vagy ezért utál...:-)
2010. aug. 12. 20:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Simán megmondhatod akárkinek, aki kérdezget, ha olyat kérdezn, amiről te nem szívesen beszélnél, hogy bocsánat, de erről nem igazán szeretnék beszélni. A normálisabbja meg fogja érteni, meg látni fogja, hogy te nem vagy egy nagydumás-beszédes alkat (csak mert taoasztalatból tudom, hogy van csomó olyan ember, aki csak barátkozni akar, jóban akar lenni vkivel, vagy az idegességét leplezi azzal, hogy mindenféle random dolgokat kérdezget a többiektől). Aki meg szarkeverő/pletykás/bunkó, arról úgyis le fog ríni, hogy megsértődik, ha nem akarod elmondani.
2010. aug. 15. 20:13
 10/10 A kérdező kommentje:
hm..tetszik a meglátásod,köszi a választ!
2010. aug. 16. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!