Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Való világból a Szandikának...

Való világból a Szandikának az új rózsaszín köntösét hol lehet kapni és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 18:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

kínaiba láttam múltkor hasonlót

4-5ezerét :D

2010. dec. 26. 18:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Az egy MY77 köntös.
2010. dec. 26. 18:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Az a márka pont a r*bancoknak való.
2010. dec. 26. 21:22
 4/11 anonim válasza:
Az egy Poppy márkájú köntös! Dunaharasztin lehet venni 8e körüli az ára. A neten is fent vannak s-xl divat
2011. jan. 10. 15:47
 5/11 anonim válasza:

Szia!

Nekem ugyanolyan köntösöm van mint a Szandikának és 10.000-ért vettem két éve Karácsonykor, egy fehérnemű boltban!:) puszi...

2011. jan. 22. 11:10
 6/11 anonim válasza:
Márciustól kaphatóak a való világ köntösei, pizsamái, fehérneműi Dunakeszin, a Fóti út 120 alatt levő tesco áruház üzletsorán. A bolt neve Dots and Stripes Lingerie.
2011. febr. 20. 10:38
 7/11 anonim válasza:
Én voltam a dots and stripes lingerie-ben dunakeszin. A köntösök mellett rengeteg akciós harisnya és bugyi is van. Ajánlom mindenkinek!
2011. febr. 21. 23:07
 8/11 anonim válasza:
Sziasztok! A Dunakeszi üzletben már most lehet kapni a Poppy köntösöket? A kutyásat, meg a nyuszisokat? Mert én csak ezért utaznék Dunakeszire, és nem akarok potyára menni. Írjatok kérlek, ha tudjátok, hogy most vagy márciusban csak. Köszi :)
2011. febr. 23. 22:29
 9/11 anonim válasza:

Dunakeszin a köntösök márciustól lesznek kaphatók,

a bevezető akciós árakon. Érdeklődni lehet az info.dotsandstripes@gmail.com e-mail címen. Tapasztalatom szerint kedvesek, segítőkészek.

2011. febr. 24. 13:16
 10/11 anonim válasza:
Sziasztok! Én a napokban vásároltam Való Világos köntöst (rózsaszínt) a Dots and Stripes Lingerie fehérnemű bolttól. A facebookon árulták. Ahogy írtam nekik, kb. 1 óra múlva már válaszoltak is. A megrendelést követően már másnap megkaptam a köntösömet utánvéttel. Én csak ajánlani tudom őket. Üdv.: Kata
2011. márc. 10. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!